Home Vijesti Zajednička suradnja u području primjene novih 3D tehnologija na Rabu

Zajednička suradnja u području primjene novih 3D tehnologija na Rabu

0
Zajednička suradnja u području primjene novih 3D tehnologija na Rabu

Foto: RabDanas

 

Kako doznajemo od voditeljice rapske ispostave NZJZ, mr. sc. Daniela Glažar Ivče, dr. med., spec. epid., poseban fokus bit će na području socijalnih inovacija. Edukacijske aktivnosti provedene su u suradnji s Medicinskim fakultetom u Rijeci, Centrom za biomodeliranje i inovacije u medicini. Predavanje i predstavljanje mogućnosti koju nove tehnologije mogu ponuditi prikazao je gost predavač izv. prof. Sven Maričić, pomoćnik rektora pulskog sveučilišta i nastavnik na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Rab danas oglas

U sklopu edukacije članovi zavoda i djelatnici na edukaciji bili su Vladimir Rimac, mag. sanit. ing., Vladimir Mišić, sanit. teh., Zoran Šćerbe, mag. sanit. ing., a osnove modeliranja, 3D tiska te laboratorijskog planiranja i rada s CAD/CAM tehnologijama prošli su i srednjoškolski učenici Marta Faflja i Marko Ivče. Tijekom edukacije napravljeni su modeli nosača za laboratorijsku uporabu i zaštitni viziri, a svi polaznici uspješno su svladali 3D modeliranje.

 

Iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo – ispostave Rab, zahvaljuju svima koji su sudjelovali i podržali aktivnosti, vjerujući u nastavak dobre suradnje i zajedničke usmjerenosti prema novim izazovima.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime