logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 01 Rujan 2020 10:23

Gospođa Brigitte Knobloch 44 godine povezana s Loparom

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Gospođa Brigitte Knobloch 44 godine povezana s Loparom Foto: TZO Lopar

Danas je u vijećnici Općine Lopar ponovno bilo svečano. Ovoga puta upriličen je prijem za gospođu Brigittu Knobloch iz grada Paderborna sa sjevera Njemačke, koja u Lopar dolazi pune 44 godine, te njezine unuke i domaćine.

 

U autokamp San Marino prvi put je došla 1976. godine. Tada je na tržnici upoznala djevojčicu Mariju koja je prodavala povrće. Njih dvije odmah su se sprijateljile, a sljedeće godine Brigitta je rezervirala smještaj kod obitelji Paparić. Od tada oni su njezina druga obitelj.

Kroz suze radosnice prisjeća se svih onih prelijepih godina kada je u Lopar dolazila sa svojim pokojnim suprugom, a danas ovdje s jednakom radošću lljetuje u društvu svoje djece i unuka. Gospođa Knobloch je poručila i to kako se nada da će je zdravlje poslužiti, jer joj je želja da sa svojom pravom obitelji, ali i ovom loparskom, 2026. godine proslavi i okruglu 50. godišnjicu dolaska u svoj drugi dom.

 

Brojne prigodne poklone uručili su joj njezini domaćini, a priznanje i poklon u ime Općine Lopar predao je zamjenik načelnika, Dominik Paparić, te u ime TZO Lopar, direktor Marin Mušćo.

Pročitano 1455 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1