Home Vijesti Ekipno zlato i izbornikov poziv mladim rapskim karatistima na reprezentativne pripreme

Ekipno zlato i izbornikov poziv mladim rapskim karatistima na reprezentativne pripreme

0
Ekipno zlato i izbornikov poziv mladim rapskim karatistima na reprezentativne pripreme

Foto: RabDanas

 

Ne samo da su nastupivši u seniorskoj konkurenciji osvojili ekipno zlato (premda pripadaju juniorima), već su doživjeli i to da im priđe izbornik hrvatske reprezentacije, te da im, uz čestitke i pohvale, “uruči” pozivnicu na sljedeće reprezentativne pripreme.

Rab danas oglas

– “Ovo je”, kazao nam je trener Zdravko Naletina, “još jedan dokaz da se naš veliki rad isplatio, jer treniralo se tijekom cijelog ljeta, svakoga dana, a ponekad i po dva puta dnevno.”

 

Da su se Dorianu, Damjanu i Antoniju u Čakovcu dobrano odškrinula vrata mogućeg reprezentativnog nastupa na Europskom prvenstvu, potvrđuju i izbornikove riječi kojima ih svrstava u prvi red kandidata za put u Finsku.

 

Zlatni trojac pod maskama: Dorian Fafanđel, Damjan Bravarić Ćilo i Antonio Matušan

 

Turnir u Čakovcu bio je fantastično organiziran, uz maksimalno pridržavanje epidemioloških mjera, od mjerenja temperature, skeniranja akreditacija, tretmana nogu, ruku, odjeće, torbi, dvorane, pa sve do ulaska na turnir po kategorijama.

 

Na kraju trteba dodati da su Dorian i Antonio u pojedinačnoj konkurenciji nažalost izgubili u borbi za broncu, ali to je bilo poslije ekipnog nastupa, kada se već slavilo – s velikim razlogom.

 

Čestitke karatistima, treneru i čitavom klubu!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime