logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Subota, 12 Rujan 2020 05:35

DUNDOVO d.o.o. - Raspored odvoza komunalnog otpada - Grad Rab (od 14.9. do 31.12.2020.)

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

 Iz Dundova d.o.o. stigla je obavijest o novom rasporedu odvoza komunalnog otpada za područje Grada Raba tijekom razdoblja od 14.09.2020. do 31.12.2020. koju Vam donosimo u cijelosti

 

Ukoliko spremnik, iz objektivnih razloga pružatelja usluge, ne bude ispražnjen prema rasporedu odvoza, usluga se u pravilu vrši sljedećeg dana.Strogo je zabranjeno odlaganje otpada unutar drvoreda, dječjih igrališta, javnih zelenih površina i parkova te na ostalim mjestima u okolišu koja nisu za to predviđena.

 

Zabranjeno je odlaganje otpada u dane izvan rasporeda odvoza.

 

Svaki Korisnik usluge dužan je zadužiti spremnik ili karticu za miješani komunalni otpad te odvojeno predavati miješani komunalni otpad i recikabilni otpad davatelju usluge. Nepredavanje otpada ili nepravilno odvajanje istoga podliježe Ugovornoj kazni. 

 

Za odvoz glomaznog otpada potrebno je zatražiti i ispuniti Zahtjev za odvoz glomaznog otpada na blagajni Dundova d.o.o. ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Zaprimanje Zahtjeva te odvoz glomaznog otpada ponovno se uspostavlja od 15. 09. 2020. godine. Prilikom preuzimanja, glomazni otpad mora biti pravilno odvojen i uredno pripremljen sukladno Naputku o glomaznom otpadu te odložen na dostupnom mjestu kojem vozilo za prikupljanje otpada može prići.

 

Pravilno odvojeni biootpad odložite u spremnike za biootpad ili posebno označene prozirne vreće. Prilikom redovnog odvoza od Korisnika se može prikupiti biootpad iz spremnika maksimalnog volumena 240 L, odnosno dvije vreće s biootpadom.

 

Svaku promjenu podataka Korisnik je dužan dostaviti u Dundovo d.o.o. u roku od 15 dana.

 

SAMO ČISTI OTOK JE SRETAN OTOK!

 

Pročitano 762 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1