Home Obavijesti DUNDOVO d.o.o. – Raspored odvoza komunalnog otpada – Grad Rab (od 14.9. do 31.12.2020.)

DUNDOVO d.o.o. – Raspored odvoza komunalnog otpada – Grad Rab (od 14.9. do 31.12.2020.)

0
DUNDOVO d.o.o. – Raspored odvoza komunalnog otpada – Grad Rab (od 14.9. do 31.12.2020.)

Foto: RabDanas

 

Ukoliko spremnik, iz objektivnih razloga pružatelja usluge, ne bude ispražnjen prema rasporedu odvoza, usluga se u pravilu vrši sljedećeg dana.Strogo je zabranjeno odlaganje otpada unutar drvoreda, dječjih igrališta, javnih zelenih površina i parkova te na ostalim mjestima u okolišu koja nisu za to predviđena.

Rab danas oglas

 

Zabranjeno je odlaganje otpada u dane izvan rasporeda odvoza.

 

Svaki Korisnik usluge dužan je zadužiti spremnik ili karticu za miješani komunalni otpad te odvojeno predavati miješani komunalni otpad i recikabilni otpad davatelju usluge. Nepredavanje otpada ili nepravilno odvajanje istoga podliježe Ugovornoj kazni. 

 

Za odvoz glomaznog otpada potrebno je zatražiti i ispuniti Zahtjev za odvoz glomaznog otpada na blagajni Dundova d.o.o. ili putem e-maila: cistoca@dundovo.hr . Zaprimanje Zahtjeva te odvoz glomaznog otpada ponovno se uspostavlja od 15. 09. 2020. godine. Prilikom preuzimanja, glomazni otpad mora biti pravilno odvojen i uredno pripremljen sukladno Naputku o glomaznom otpadu te odložen na dostupnom mjestu kojem vozilo za prikupljanje otpada može prići.

 

Pravilno odvojeni biootpad odložite u spremnike za biootpad ili posebno označene prozirne vreće. Prilikom redovnog odvoza od Korisnika se može prikupiti biootpad iz spremnika maksimalnog volumena 240 L, odnosno dvije vreće s biootpadom.

 

Svaku promjenu podataka Korisnik je dužan dostaviti u Dundovo d.o.o. u roku od 15 dana.

 

SAMO ČISTI OTOK JE SRETAN OTOK!

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime