logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 06 Listopad 2020 09:53

Unatoč jugu i kiši održano 14. izdanje Rab Island Traila - najdugovječnije otočne utrke iz Trekking lige Hrvatske

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Unatoč jugu i kiši održano 14. izdanje Rab Island Traila - najdugovječnije otočne utrke iz Trekking lige Hrvatske Foto: Petar Lupić & TZO Lopar

Da dolazak nevremena u sebi skriva posebnu adrenalinsku privlačnost, osobito u krajobraznom okruženju specifičnog loparskog priobalja, dokazali su u subotu 3. listopada avanturistički nastrojeni sudionici 14. izdanja Rab Island Traila, najdugovječnije otočne utrke iz Trekking lige Hrvatske kojoj su i start i cilj bili na prekrasnoj Rajskoj plaži.

 

Unatoč jakom jugu i povremenoj kiši, 400 prijavljenih trkača, rasvrstano po kategorijama, prelazeći preko čudesnih geoloških oblika uz robinzonske plaže loparskog poluotoka, do Premužićevih staza na području Fruge, osim u trčanju, moglo je uživati u prekrasnom krajoliku i pogledima koji oduzimaju dah.

 

Organizatori su se pobrinuli da se poštuju sve epidemiološke mjere, pa su se tako prijave i proglašenje pobjednika odvijali na otvorenom, start za svaku kategoriju održan je zasebno, a nakon proglašenja pobjednika nije bilo uobičajenog završnog partya.

 

Domaćinima je također bilo važno da se poštuju sve epidemiološke mjere, da se svi sudionici osjećaju ugodno i sigurno, te da se tradicija utrke Rab Island Trail ne prekida. Lopar i Rab odredili su se za razvoj destinacije u smjeru outdoor turizma, a Rab Island Trail svakako je važan segment u toj ponudi.

 

Rezultati na stranicama outdoor.hr

Pročitano 1465 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1