Home Vijesti Na Frkanju održano 2. kolo Kros Duatlon Lige

Na Frkanju održano 2. kolo Kros Duatlon Lige

0
Na Frkanju održano 2. kolo Kros Duatlon Lige

Foto: RabDanas

 

Natjecanje su kao i prethodnog kola otvorili najmlađi, Početnici A. Prva mjesta osvojili su pobjednici prvog kola. Kod dječaka prvi je kroz cilj prošao Leonardo Kaloćira (TK Rab), ispred Petra Halovića (TK Rab), Nika Tkaleca i Milana Mišića. Kod djevojčica najbrža je bila Lena Mišić.

Rab danas oglas

 

 

U 11 sati startale su utrke supersprint i sprint duatlona.

 

 

U supersprint duatlonu kao i u prvom kolu prvi je kroz cilj prošao Ian Peran iz Biciklističkog kluba Mag, zatim Doris Kurelić i Petra Macolić obje iz Triatlon kluba Rab koje su zauzele 1. i 2. mjesto u ženskoj konkurenciji.

 

U utrci sprint duatlona osim domaćih natjecatelja nastupilo je i dvoje natjecatelja iz Zagreba. Pobjednika prvog kola Dominka Pahljinu spriječile su obaveze u sudjelovanju na drugom kolu, ali i dalje drži rekord staze (46:58min). Najbrži natjecatelj 2. kola bio je Bernard Ivanov (47:52), ispred Tomislava Dumića (BK Mag), Zdravka Draženovića i Pabla Susica. U ženskoj kategoriji najbrža je bila Gabrijela Blagdan Đurić koja je poboljšala svoje vrijeme za 7 minuta u odnosu na prethodno kolo. Drugo mjesto osvojila je Izabel Piaža-Mikelić.

 

Preostala dva kola na rasporedu su 7.11. i 21.11. sa startom u 10h i 11h. Za ukupni poredak boduju se dva najbrža vremena tako da svi koji žele još mogu ostvariti uvjete za ulazak u ukupni poredak sudjelovanjem na 3. i 4. kolu!

 

Čestitke svim natjecateljima na odličnim nastupima!

 

Rezultati 2. kola:

 

 

Vremena 1. i 2. kola s označenim najbržim vremenima:

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime