logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 29 Listopad 2020 18:05

Mijenja se način poslovanja biokemijskog laboratorija i RTG kabineta ispostave Rab DZ PGŽ

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U ispostavi Rab DZ PGŽ mijenja se način poslovanja biokemijskog laboratorija i kabineta za rentgensku dijagnostiku, obavijestio nas je dr Zvonimir Španjol-Pandelo spec. internist, koordinator ispostave Rab DZPGŽ.

 

Zbog poštivanja epidemioloških mjera ubuduće se pacijenti naručuju na vađenje krvi i rentgensko slikanje prema određenom rasporedu i terminima, kako bi se izbjeglo nakupljanje pacijenata u čekaonici te izbjeglo čekanje ispred ulaza u zgradu.

 

Za laboratorij se možete naručiti i dobiti termin direktnim telefonskim kontaktom pozivom na broj 051/724-290, isključivo i jedino u vremenu od 13:00 do 14:50 sati. Uzimanje krvi će se odvijati od 07:15 do 9:30 sati, a u čekaonicu će se istovremeno naručivati grupa od 4 pacijenta, uz vremenski razmak od 20 minuta. Hitni postupci će se rješavati kao i do sada bez naručivanja.

 

Za rentgen se možete naručiti izravnim kontaktom pozivom na broj 051/776-990 isključivo i jedino u vremenu od 13:30 do 15 sati. Sa slikanjem će se započinjati u 7:15 s razmakom 20 minuta između svakog naručenog pacijenta. Sve vrste snimanja će se obavljati prema narudžbi dogovorenoj u telefonskom kontaktu. Hitni postupci će se rješavati kao i do sada bez naručivanja.

 

Možete se naručivati telefonski sami ili vas mogu naručiti izabrani liječnici i obavijestiti vas o terminu kada ste naručeni.

- “Molim sve pacijente, korisnike zdravstvenih usluga, liječnike i drugo osoblje u zgradi naše ispostave da se pridržavaju navedenog prijedloga i rasporeda, jer je to jedini način da se smanje gužve u čekaonicama, da se smanji čekanje ispred ulaza u zgradu i time smanji epidemijski rizik, kao i čekanje u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Uvjeren sam da ćemo kao i do sada s razumijevanjem zajedno sudjelovati u prevladavanju ove teške epidemijske situacije i time spriječiti daljnje komplikacije i neželjene ishode, na čemu unaprijed zahvaljujem” poručio je dr. Zvonimir Španjol-Pandelo spec. internist, koordinator ispostave Rab DZPGŽ.

Pročitano 1194 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1