Home Vijesti Uručena priznanja najbolje ocijenjenima u akciji „Tajni gost“

Uručena priznanja najbolje ocijenjenima u akciji „Tajni gost“

0
Uručena priznanja najbolje ocijenjenima u akciji „Tajni gost“

Foto: Foto: Ivica Hodak

Riječ je o akciji ocjenjivanja kvalitete usluge metodom„Tajni gost“ koju agencija Heraklea d.o.o. provodi već treću godinu zaredom, a u ovogodišnjoj turističkoj sezoni „tajni je gost“, za kojeg se nikada ne zna kada će se i na kojem mjestu pojaviti, s ciljem ocjenjivanja kvalitete turističke ponude, obišao i ocijenio 67 lokacija na području Grada Raba.

Zahvaljujući njihovoj akciji priznanja su kao najbolje ocijenjeni pojedinci primili: Lovro Ševerdija, kao najbolje ocjenjeni djelatnik u trajektnim pristaništima, Andrej Cindrić, kao najbolje ocijenjeni konobar, Mladen Kuparić, kao najbolje ocijenjeni recepcionar, Silvija Španjol, kao najbolje ocijenjeni trgovac, Tanja Paprika, kao najbolje ocijenjeni apotekar i Jozo Knezović, kao najbolje ocijenjeni taksist.

Rab danas oglas

Priznanja su danas uručena u još tri kategorije, pa je tako najbolje uređenim dućanom proglašena Kuća Rapske torte „Natura Croatica“, Gostionica „Labirint“ dobila je priznanje kao najbolje uređeni ugostiteljski objekt dok je Lounge bar „Royal“, dobio priznanje kao najbolje uređeni kafić.

Danas okupljene slavodobitnike pozdravili su, čestitali im Božić i poželjeli još uspješniju Novu 2016. godinu, direktor Ureda TZG-a Nedjeljko Mikelić i gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, koji je nagrađenim svečano uručio priznanja.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime