Home Vijesti Trenutno je ukupan broj oboljelih na Rabu 53 – Na 69 obrađenih uzoraka utvrđeno 13 novih slučajeva oboljenja

Trenutno je ukupan broj oboljelih na Rabu 53 – Na 69 obrađenih uzoraka utvrđeno 13 novih slučajeva oboljenja

0
Trenutno je ukupan broj oboljelih na Rabu 53 – Na 69 obrađenih uzoraka utvrđeno 13 novih slučajeva oboljenja

Foto: RabDanas

 

U međuvremenu, od pisanja posljednjeg izvještaja (21.11.2020.) kada smo imali 58 oboljelih, nešto je više osoba ozdravilo pa je trenutno ukupan broj oboljelih na Rabu 53.

Rab danas oglas

 

Vezano na komentare kako se podaci koje vodi rapska ispostava NZJZ ne podudaraju s onima iz tablice koja se objavljuje na stranici www.pgz.hr, to je zbog toga što se u toj tablici, kao oboljele na Rabu, vode i osobe koje imaju prebivalište na Rabu, ali žive, rade i testirane su van Raba, a na Rabu nisu bile dulje vrijeme i što su u njoj prikazani podaci za vremensko razdoblje koje je dulje od razdoblja trajanja bolesti.

 

Koristimo priliku još jednom upozoriti sve koji se još nisu uskladili s uvjetima koji su propisani odlukama Stožera CZ RH i epidemiološkim mjerama HZJZ-a, a evidentno je da takvih osoba i poslovnih subjekata ima, da to odmah učine. S tim u vezi, u ovom tjednu mogu očekivati kontrole od strane nadležnih inspekcija prilikom kojih utvrđeni nedostaci neće završavati samo izricanjem upozorenja.

 

Budimo ozbiljni i gdje god na to možemo utjecati, postupajmo tako da umanjimo rizik od širenja bolesti.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime