logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 23 Prosinac 2020 10:31

Dovršena božićna misija humanitarne akcije "Rab od srca za Vukovar"

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Dovršena božićna misija humanitarne akcije "Rab od srca za Vukovar" Foto: GDCK Rab

Nedjeljnim transportom i dostavom prikupljene hrane i higijenskih potrepština na adresu vukovarske socijalne samoposluge na najbolji je mogući način dovršena humanitarna akcija "Rab od srca za Vukovar".

 

Podsjetimo, zahvaljujući ovoj izvrsno organiziranoj humanitarnoj akciji u režiji Gradskog društva Crvenog križa Rab kojem su se priključile obje lokalne samouprave te udruge i društva sa čitavog otoka, prikupljeno je 5,6 tona prehrambenih artiklala, higijenskih potrepština namijenjenih socijalnoj samoposluzi u Vukovaru. Vrijedni volonteri GDCK Rab, raspoređeni na sedam punktova po otoku, neumorno su od 11. do 18. prosinca prikupljali donacije dobrih ljudi.

 

- Vjerojatno nitko od nas ne može zamisliti koliko je pridonio ovoj humanitarnoj akciji. Proizvod po proizvod, gram po gram, kilo po kilo i na kraju s prikupljenih 5600 kg ne samo da smo pokazali stvarni duh Božića, već smo osigurali da više od 600 vukovarskih obitelji ima dovoljno hrane tijekom iduća 3 mjeseca. Hvala svim dobrim ljudima, bila nam je čast dirigirati ovim predivnim orkestrom rapskih udruga i biti glasnicima rapskih humanitaraca. Želimo svima čestit i blagoslovljen Božić", poručio je iz Vukovara ravnatelj GDCK Rab Ivo Kordić.

Pročitano 1029 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1