logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Nedjelja, 03 Siječanj 2021 08:04

Iz Lopara na potresom pogođena područja stigle donirane kućice i prikupljena pomoć

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Lopar je ovih dana iskazao nevjerojatno zajedništvo u prikupljanju i realizaciji transporta humanitarne pomoći na potresom pogođena područja Banovine. 

Vrijedni članovi Udruge veterana Domovinskog rata Lopar i Moto kluba Rab, udruženi sa brojnim mještanima Lopara, ali i čitavog otoka Raba, uz svesrdnu pomoć Općine Lopar i komunalnog društva Lopar Vrutak, sve prikupljeno i donirano već su u dva navrata odvezli i dostavili tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

 

Još na Staru godinu stambeni kontejner obitelji Pahljina stigao je očišćen i pripremljen direktno potrebitoj obitelji na adresu u Mali Gradac pokraj Gline. Zahvaljujemo i momcima koji su kontejner pripremili za dostavu; Josipu i Andriji Pahljini, Slavenu Buzi i Draženu Ribariću.

 

Komunalno društvo Lopar Vrutak d.o.o. osiguralo je transport pa je kontejner, prepun prethodno prikupljenih donacija, 31. prosinca uspješno dostavljen direktno u dvorište teško oštećene obiteljske kuće. Preostala humanitarna pomoć također je stigla na prave adrese. 

 

U subotu 2. siječnja, skupa s prikupljenom pomoći, prema Banovini je krenula i kamp kućica koju je donirala obitelj Ivanić, a dostavni tim na terenu je obišao i loparske vatrogasce zaposlene oko sanacije krovišta i dimnjaka.

Pročitano 3158 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1