logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 29 Siječanj 2021 09:09

Javni poziv za uključenje u projekt Integralno upravljanje kvalitetom u Gradu Rabu

Napisao/la  Turistička zajednica Grada Raba
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

 Turistička zajednica Grada Raba i Grad Rab s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započeli su s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji. Projekt IQM Destination RAB ima za cilj poboljšati cjelokupnu kvalitetu destinacije povezivanjem subjekata kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu i poticali na izvrsnost.

 

IQM Destination sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

 

U projekt IQM Destination RAB mogu se uključiti subjekti koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, kampovi, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi posjeta prema planu obilaska, razgovor o mogućnostima i uvjetima suradnje u projektu IQM Destination RAB, te individualni savjeti kako potaknuti izvrsnost i umreženost. Implementacijom ovog projekta želi se unaprijediti ujednačenost kvalitete usluge i ponude.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma da se prijave na sudjelovanje u projektu. 

 

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a prijave se šalju na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 10.02.2021. 

 

Molimo Vas da u prijavi navedete sljedeće podatke:

1. Ime i prezime osobe koja prijavljuje

2. Naziv tvrtke/subjekta

3. Djelatnost kojom se bavite

4. Adresa na kojoj se objekt nalazi

5. Kontakt e-mail

6. Kontakt telefon

7. Web adresa ili link ukoliko promovirate svoju djelatnost putem mreža TripAdvisor, Booking, AirBnB, ostalo.

8. Naziv na društvenim mrežama ili link ukoliko promovirate svoju djelatnost putem mreža Facebook, Instagram, Youtube. 

 

Slanjem prijave za sudjelovanje u projektu pristajete da se Vaši podaci koriste u svrhu promocije, umrežavanja i unapređenja kvalitete usluge u destinaciji, a ukoliko više ne želite primati informacije, molimo Vas da nas obavijestite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo tijekom provođenja projekta. Sve informacije vezane uz obradu osobnih podataka možete dobiti slanjem upita voditeljima projekta na gore navedenu e-mail adresu. Sudionici u svakom trenutku mogu povući ovu privolu u kojem slučaju se voditelji projekta dužni izbrisati sve prikupljene osobne podatke sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, nacionalnom zakonodavstvu te internim pravilnicima o zaštiti osobnih podataka.

 

 

 

Pročitano 1032 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1