logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Srijeda, 10 Veljača 2021 09:10

Dječji vrtić „Pahuljica” dobio certifikat „Siguran vrtić”

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Dječji vrtić „Pahuljica” od pedagoške godine 2019./2020. ponosni je vlasnik certifikata „Naš vrtić je siguran!”.

 

Certifikat je stigao kao rezultat uspješne suradnje GDCK Rab i Vrtića te kontinuiranog rada i sudjelovanja u Erasmus+ projektu u suradnji s nacionalnim društvima Crvenog križa Austrije, Bugarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Srbije pod nazivom "Sigurnije škole i vrtići". U okviru projekta provodile su se razne aktivnosti iz područja prve pomoći i pripreme za izvanredne situacije. GDCK Rab i Klub mladih GDCK Rab održali su radionice pružanja prve pomoći za odgojitelje i djecu.

 

Po završetku projekta uslijedio je državni stručni skup za odgojitelje, učitelje i stručne suradnike u dječjim vrtićima i osnovnim školama: ODGOJ ZA HUMANOST OD MALIH NOGU - PROJEKT „SIGURNIJE ŠKOLE I VRTIĆI“, organiziran od strane Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskog Crvenog križa. Na skupu su sudjelovale pedagoginja Tea Staničić i odgojiteljica Zdenka Pećarina prezentacijom projektnih aktivnosti i tema provedenih u našem vrtiću. Skup se održao 27. i 28. siječnja 2021. putem Zoom platforme na kojoj je prisustvovalo više od 600 sudionika.

 

Vrtić nastavlja s osvješćivanjem i širenjem znanja o tome kako se suočiti s izazovima koje krizne situacije donose sa sobom.

 

Pročitano 929 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1