logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Nedjelja, 21 Veljača 2021 18:42

Mladi Ian Peran izvrstan treći na Nacionalnom prvenstvu Hrvatske u ciklokrosu!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(9 glasa/-ova)

Danas je na Nacionalnom prvenstvu Hrvatske u ciklokrosu održanom u Sv. Nedjelji, član rapskog Biciklističkog kluba MAG, mladi Ian Peran (15), osvajanjem trećeg mjesta u kategoriji "Kadeti", ostvario fantastičan sportski rezultat.

 

Ian je, naime, počeo biciklirati sa svojim ocem Jadranom, odlazili su zajedno na brojne biciklijade i utrke, ali zahvaljujući suradnji s Iztokom Kuretom, jednim od najboljih MTB takmičara u Europi u svojoj klasi, odličnim trenerom i pedagogom, Ian danas postiže vrhunske rezultate, do te mjere da se već u biciklističkim krugovima u cijeloj Hrvatskoj zna da se na Rabu rađa jedan veliki talent i vrhunski takmičar.

To se može potkrijepiti činjenicom da je Ian redovito na pobjedničkom postolju u svim utrkama zimske lige i drugih utrka gdje mu organizator dozvoljava nastup premda je još mlad. Na Državnom prvenstvu u usponu, završio je na 6. mjestu, a šesti je bio i na utrci Državnog kupa u XCO disciplini u kategoriji U17. Ian je tada imao 14 godina.

 

Čestitke Ianu, njegovoj obitelji, treneru i klubu, a puno više o biciklističkoj obitelji Peran čitajte u intervjuu koji će biti objavljen ožujskom izdanju Otočnog priloga Novog lista.

Pročitano 1387 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1