logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 23 Veljača 2021 13:05

Dom za starije Rab primio prve stanare

Autor:
Ocijeni sadržaj
(12 glasa/-ova)
Dom za starije Rab primio prve stanare Foto: Hrvoje Hodak

S jučerašnjim danom Dom za starije osobe Rab, dislocirana jedinica Doma za starije osobe „Mali Kartec“ Krk, službeno je otvorio svoja vrata te primio prve stanare.

 

U Dom će se zbog epidemije koronavirusa, kako bi se zaštitili korisnici i djelatnici, postupno primati stanari koji su već osigurali svoja mjesta, do popunjavanja kapaciteta (35 osoba).

 

Nakon što ju je u potpunosti uredio i opremio, te ishodio uporabnu dozvolu, Grad Rab je Ugovorom potpisanim s „Malim Kartecom“ zgradu Doma dao na besplatno korištenje kako bi se pružila socijalna usluga smještaja za starije osobe na otoku, a budući da je dio gradske zgrade dodijeljen na korištenje i Gradskom društvu Crvenog križa Rab, čime je društvu od iznimnog značenja za zajednicu omogućen kvalitetniji rad, svoje će aktivnosti prilagoditi i aktivnostima starijih osoba u okviru Doma.

 

Iz Grada Raba ovom su prigodom željeli zahvaliti svima koji su dali svoj doprinos u krajnjoj realizaciji stavljanja u funkciju Doma za starije osobe Rab. Sadašnjim i budućim korisnicima, cijeneći njihovo dosadašnje razumijevanje i strpljenje, upućene su želje za ugodan i sretan boravak u Domu, te za uspješan rad svim njegovim djelatnicima.

Pročitano 3209 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1