logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Četvrtak, 04 Ožujak 2021 17:30

Infrastrukturni radovi na nogometnom igralištu Blato i okolnom području

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Na nogometnom igralištu Blato, najvećoj sportskoj infrastrukturnoj površini na području grada Raba, u tijeku su radovi na pripremi podloge za postavljanje umjetne trave koju je rapskom nogometnom klubu sredstvima iz UEFA-inog programa donirao Hrvatski nogometni savez. Time će se brojnim rapskim nogometašima svih uzrasta omogućiti adekvatni uvjeti za treniranje i odigravanje utakmica.

 

Bitno je spomenuti kako se u okviru ovih radova obavljaju i radovi na čišćenju i sanaciji oborinskih kanala koji prolaze kroz ili uz igralište, sve s ciljem poboljšanja odvodnje oborinskih voda s područja koje gravitira Domu za starije osobe koji je nedavno otvorio svoja vrata prvim korisnicima. Isto tako, vrše se i radovi na sanaciji i rasterećenju fekalne kanalizacije cijelog područja oko nogometnog igrališta kako bi se poboljšali uvjeti u korist stanovnika tog dijela Banjola, uključujući učenike Srednje škole Markantuna de Dominisa, kao i učenike Osnovne škole Ivana Rabljanina na čijoj će zgradi najesen započeti radovi nadogradnje u cilju uvođenja jednosmjenskog rada.

 

Nastavno na aktualne radove koji se odvijaju na ovom području, valja spomenuti da je u planu i rekonstrukcija postojeće ceste na relaciji od osnovne škole do Doma za starije osobe te uređenje novih parkirnih mjesta.

Pročitano 1986 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1