logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 08 Ožujak 2021 10:48

Pokret Otoka - Najava webinara i podcasta na temu ruralnog razvoja

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Nakon održana dva otočna podcasta i webinara na temu pomorskog dobra i energetske tranzicije, Pokret otoka nastavlja seriju s jednako važnom temom za otočane - ruralni razvoj.

 

Sve one koji žele čuti više o tome što je ruralni razvoj i kakva su iskustva otočana u pripremi, i što je još važnije, u provedbi projekata financiranih iz bespovratnih sredstava, iz Pokreta otoka pozivaju vas da bukirate kalendar za otočni dijalog koji će se održati 9. ožujka od 18 do 19.30 sati putem FB Live kanala i da tako saznaju zašto je ruralni razvoj jako važan za budućnost i samoodrživost otoka; kako do financijskih sredstava; što se i kako promijenilo proteklih godina te što očekuje otočane u budućem financijskom razdoblju.

 

Podcast “Ruralni razvoj otoka” vodit će Katarina Slejko iz LAG-a 5, a njezini gosti bit će Vlaho Komparak, korčulanski pčelar i vlasnik OPG-a te Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije i vlasnik tvrtke za savjetovanje s posebnim fokusom na ruralni razvoj.

 

Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement. Prethodna registracija nije potrebna.

 

Webinar

Nakon otočnog dijaloga pratimo temu s online edukacijom koja je ujedno i treći webinar u nizu Pokretovih edukcija, a održat će se 16. ožujka od 10 do 11 sati. Za sudjelovanje je obvezna prijava koju možete ispuniti >> OVDJE <<. Nakon prijave na e-mail dobit ćete pravovremeno poveznicu za spajanje na ZOOM platformu.

 

Online edukaciju (webinar) vodit će dr. sc. Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije s dugogodišnjim iskustvom u provedbi EU fondova za ruralni razvoj. U sklopu edukacije naučiti ćete više o načinu osnivanja OPG-a, njegovu poslovanju te o mogućnostima financiranja projekata putem mjera Programa ruralnog razvoja. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji putem ZOOM platforme, odnosno putem chata postavljati pitanja našem predavaču.

Pročitano 772 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1