Home Vijesti Pokret Otoka – Najava webinara i podcasta na temu ruralnog razvoja

Pokret Otoka – Najava webinara i podcasta na temu ruralnog razvoja

0
Pokret Otoka – Najava webinara i podcasta na temu ruralnog razvoja

Foto: RabDanas

 

Sve one koji žele čuti više o tome što je ruralni razvoj i kakva su iskustva otočana u pripremi, i što je još važnije, u provedbi projekata financiranih iz bespovratnih sredstava, iz Pokreta otoka pozivaju vas da bukirate kalendar za otočni dijalog koji će se održati 9. ožujka od 18 do 19.30 sati putem FB Live kanala i da tako saznaju zašto je ruralni razvoj jako važan za budućnost i samoodrživost otoka; kako do financijskih sredstava; što se i kako promijenilo proteklih godina te što očekuje otočane u budućem financijskom razdoblju.

Rab danas oglas

 

Podcast “Ruralni razvoj otoka” vodit će Katarina Slejko iz LAG-a 5, a njezini gosti bit će Vlaho Komparak, korčulanski pčelar i vlasnik OPG-a te Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije i vlasnik tvrtke za savjetovanje s posebnim fokusom na ruralni razvoj.

 

Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement. Prethodna registracija nije potrebna.

 

Webinar

Nakon otočnog dijaloga pratimo temu s online edukacijom koja je ujedno i treći webinar u nizu Pokretovih edukcija, a održat će se 16. ožujka od 10 do 11 sati. Za sudjelovanje je obvezna prijava koju možete ispuniti >> OVDJE <<. Nakon prijave na e-mail dobit ćete pravovremeno poveznicu za spajanje na ZOOM platformu.

 

Online edukaciju (webinar) vodit će dr. sc. Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije s dugogodišnjim iskustvom u provedbi EU fondova za ruralni razvoj. U sklopu edukacije naučiti ćete više o načinu osnivanja OPG-a, njegovu poslovanju te o mogućnostima financiranja projekata putem mjera Programa ruralnog razvoja. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji putem ZOOM platforme, odnosno putem chata postavljati pitanja našem predavaču.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime