Home Vijesti Meštrica Sanja preuzela ključe grada

Meštrica Sanja preuzela ključe grada

0
Meštrica Sanja preuzela ključe grada

Foto: Foto: Ivica Hodak

Umirovljeni meštar Pere i meštrica ravnateljica

Okupljenim mališanima najprije se obratio, od ove godine umirovljeni meštar rapskog karnevala, Petar Pere Kac, naglasivši da će se on, ponajviše zbog najmlađih Rabljana, u vrijeme karnevala i dalje rado maškarat. Nakon toga, popularni Pere riječ je dao novoj meštrici rapskog karnevala Sanji Grozdanić u kojoj su djeca odmah prepoznala ravnateljicu svojeg Dječjeg vrtića.

Mesopusni mandat karnevalske vlasti

Zatim im se, u ime rapskog gradonačelnika Nikole Grgurića, obratio njegov zamjenik Denis Deželjin koji je i „službeno“ predao ključ grada Raba meštrici Sanji.

Rab danas oglas

“Ukoliko službena karnevalska vlast uspije u vrijeme svojeg kratkotrajnog mandata poboljšati ekonomsku situaciju Grada Raba”, kazao je Deželjin, “rado ćemo im produljiti vlasništvo nad ključem.”

Organizatori današnjeg dopodnevnog događaja primopredaje ključeva bogato su pogostili za ovu priliku maškarane najmlađe Rabljane. Uz to, od dosadašnjeg meštra karnevala Petra Kaca dobili smo odgovor zašto je nakon „samo“ 17 godina aktivnosti u vrijeme rapskog karnevala otišao u mirovinu. Razlozi su naime zdravstvene prirode, ali to ne znači da ga ovako oslobođenog meštarske “funkcije” nećemo vidjeti u veselom i maškaranom izdanju tijekom ovogodišnjeg rapskog karnevala.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime