logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Nedjelja, 04 Travanj 2021 13:20

Vi ste Jošku pomogli prvi put tako da ne sumnjamo da ćete i opet!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Pozdrav svima, naš Joško opet treba VAŠU POMOĆ ❤️. Nažalost corona je napravila veću štetu nego što smo mislili (zbog nje nije smio primiti nikakve terapije). Pregledima koji su radjeni 29.03 je utvrđeno da su se metastaze na mozgu nažalost malo proširile te pojavile nove u abdominalnom dijelu, dok su se sa jetre skroz povukle.


Jučer je napokon krenuo s ciljanom radioterapijom od 10 tretmana (cijena je 4000 €). No medjutim njemu je potreban novi lijek pod nazivom Zepzelca kojem je početna cijena u Americi 7000 $ (trenutno smo u pokušaju da kupimo lijek u Americi, ali za sada nemamo baš još neku povratnu informaciju) dok je cijena za sva ostala tržišta 13000 €. U Hrvatskoj ga nije moguće ni kupiti ni naručiti preko veledrogerija.

 

Imaju mogućnost kupiti ga u Istanbulu te je preporuka doktorice da se kupi 4 komada (a shema uzimanja bi bila svaka 3 tjedna + po potrebi kemo) što bi značilo da bi se cijena popela na 52000 €.

 

Nakon odrađenih radioterapija plan je kupnja lijeka te povratak u Hrvatsku. Liječenje bi se nastavilo tu uz suradnju sa doktoricom iz Klinike Acibadem. Dr. Yesim kaže da lijek ima 80% učinak te bi pomogao da se metastaze smanje i da ne dolazi do pojavljivanja novih. Njegovo trenutno stanje računa je 205.000 kuna.

 

Napravili smo 2 prijave na crowdfunding platforme:

 

GoFundMe je američka profitna crowdfunding platforma koja omogućuje prikupljanje novca za događaje u rasponu od životnih događaja poput proslava i diplomiranja do zahtjevnih okolnosti poput nesreća i bolesti.

 

Za uplatu preko tih stranica tražiti će Vas podatke sa kartice ali nema straha jer su te stranice jako sigurne sto se tiče transfera novca. Možete ova dva gore navedena linka slati zasebno svim svojim prijateljima (whatsapp, viber, Messenger, E-mail) Minimalna uplata je 1 €.

 

Molim Vas dijelite ovaj post da ga vidi što više ljudi.

 

VI ste Jošku pomogli prvi put tako da ne sumnjam da ćete i opet. Svaka uplata je bitna bez obzira o kojem se iznosu radi.

Omogućimo Jošku da bude opet sretan i zadovoljan sa svojom obitelji te da gleda kako Val i Roza rastu i da ih uputi u život . ❤️ Idemo u pobjedu baš kao što je i Joško digao ruku na ovoj slici!!!!!!!

 

Podaci za uplatu donacija:

  • Josip Pende
  • IBAN: HR5024020063210356912
  • Svrha uplate: Pomoć za liječenje
  • Erste bank
  • SWIFT / BIC; ESBCH22

 

Hvala ❤️

 

P.S. Ako bilo tko od Vas može eventualno pomoći pri nabavci lijeka iz Amerike molim Vas da me kontaktirate u inbox.

Pročitano 2071 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1