Home Vijesti VRELO d.o.o. | Obavijest o ograničavanju rada sa strankama i preporučeni komunikacijski kanali za domaćinstvo i gospodarstvo

VRELO d.o.o. | Obavijest o ograničavanju rada sa strankama i preporučeni komunikacijski kanali za domaćinstvo i gospodarstvo

0
VRELO d.o.o. | Obavijest o ograničavanju rada sa strankama i preporučeni komunikacijski kanali za domaćinstvo i gospodarstvo

Foto: RabDanas

 

Računi za mjesec travanj bit će izdani temeljem podataka o potrošnji korisnika usluga prikupljenih za mjesec ožujak. U slučaju da želite da Vam se račun izda prema stvarnoj potrošnji iskazanoj na vodomjeru, navedeni nam podatak možete javiti u razdoblju od 20. do najkasnije 26. travnja putem navedenih komunikacijskih kanala.

Rab danas oglas

 

KOMUNIKACIJSKI KANALI ZA DOMAĆINSTVO I GOSPODARSTVO 

  • Elektronska pošta: vrelorab@vrelo.hr 
  • Tel.: 051/ 725 050; 051/ 724 458; 051/ 724 031
  • Fax: 051/725-073 

 

Ostale informacije i kontakti navedeni su na web stranici www.vrelo.hr

 

Rad sa strankama u poslovnim prostorijama Vrela d.o.o. ograničava se na način da se svim strankama i poslovnim partnerima Vrela d.o.o. preporučuje da sve potrebne kontakte sa radnicima Vrela d.o.o. ostvaruju putem telefona, telefaksa ili sredstava elektroničke komunikacije. U slučaju nemogućnosti izvršenja zadatka odnosno rješavanja problema na navedeni način omogućit će se dolazak stranaka u prostorije Vrela d.o.o. uz prethodnu najavu. Stranke koje dolaze u poslovne prostorije Vrela d.o.o. dužne su se pridržavati svih preporučenih epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje zaštitnih maski, pridržavanje udaljenosti od 2 m.)

 

Glavna blagajna Vrela d.o.o. na Gradskoj tržnici Rab neće raditi sa strankama od 19. travnja 2021. godine do 02. svibnja 2021. godine.

 

Pozivamo potrošače koji to još nisu učinili da putem gore navedenih kanala aktiviraju uslugu dostave računa putem elektroničke pošte, sve s ciljem smanjivanja fizičkih kontakata.

 

U nadi i vjeri da će se situacija uskoro poboljšati zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji, a do tada kao i uvijek stojimo Vam na raspolaganju i pomoći za sve aktivnosti vezane uz vodne usluge.

 

Direktor: Ivan Lušić, v.r.

 

ČUVAJTE SE I BUDITE ZDRAVI !

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime