logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Ponedjeljak, 19 Travanj 2021 08:23

VRELO d.o.o. | Obavijest o ograničavanju rada sa strankama i preporučeni komunikacijski kanali za domaćinstvo i gospodarstvo

Napisao/la izvor: Vrelo d.o.o.
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

S obzirom na novonastalu izvanrednu situaciju širenja virusa COVID-19, a sve u svrhu nedovođenja u opasnost isporuke vode za ljudsku potrošnu na području Grada Raba i Općine Lopar i obavljanje djelatnosti javne odvodnje otpadnih voda na području Grada Raba, djelatnici Vrela d.o.o. neće očitavati vodomjere za mjesec travanj.

 

Računi za mjesec travanj bit će izdani temeljem podataka o potrošnji korisnika usluga prikupljenih za mjesec ožujak. U slučaju da želite da Vam se račun izda prema stvarnoj potrošnji iskazanoj na vodomjeru, navedeni nam podatak možete javiti u razdoblju od 20. do najkasnije 26. travnja putem navedenih komunikacijskih kanala.

 

KOMUNIKACIJSKI KANALI ZA DOMAĆINSTVO I GOSPODARSTVO 

  • Elektronska pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
  • Tel.: 051/ 725 050; 051/ 724 458; 051/ 724 031
  • Fax: 051/725-073 

 

Ostale informacije i kontakti navedeni su na web stranici www.vrelo.hr

 

Rad sa strankama u poslovnim prostorijama Vrela d.o.o. ograničava se na način da se svim strankama i poslovnim partnerima Vrela d.o.o. preporučuje da sve potrebne kontakte sa radnicima Vrela d.o.o. ostvaruju putem telefona, telefaksa ili sredstava elektroničke komunikacije. U slučaju nemogućnosti izvršenja zadatka odnosno rješavanja problema na navedeni način omogućit će se dolazak stranaka u prostorije Vrela d.o.o. uz prethodnu najavu. Stranke koje dolaze u poslovne prostorije Vrela d.o.o. dužne su se pridržavati svih preporučenih epidemioloških mjera (dezinfekcija ruku, nošenje zaštitnih maski, pridržavanje udaljenosti od 2 m.)

 

Glavna blagajna Vrela d.o.o. na Gradskoj tržnici Rab neće raditi sa strankama od 19. travnja 2021. godine do 02. svibnja 2021. godine.

 

Pozivamo potrošače koji to još nisu učinili da putem gore navedenih kanala aktiviraju uslugu dostave računa putem elektroničke pošte, sve s ciljem smanjivanja fizičkih kontakata.

 

U nadi i vjeri da će se situacija uskoro poboljšati zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji, a do tada kao i uvijek stojimo Vam na raspolaganju i pomoći za sve aktivnosti vezane uz vodne usluge.

 

Direktor: Ivan Lušić, v.r.

 

ČUVAJTE SE I BUDITE ZDRAVI !

 

Pročitano 1217 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1