logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 29 Travanj 2021 10:13

Iskazivanje interesa za cijepljenjem protiv COVID-19 bolesti za iznajmljivače s područja Grada Raba

Napisao/la TZ grada Raba
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Iskazivanje interesa za cijepljenjem protiv COVID-19 bolesti za iznajmljivače s područja Grada Raba Foto: Hrvoje Hodak i Darko Tršinar

Sukladno približavanju početka turističke sezone te skorom povećanom turističkom prometu, na području Grada Raba je zabilježen sve veći interes iznajmljivača za cijepljenjem protiv SARS-COV – 2 virusa, uzročnika bolesti COVID-19. Upravo zbog toga, izuzetno je bitno da se omogući cijepljenje kako svim turističkim djelatnicima, tako i privatnim iznajmljivačima, koji ostvaruju neposredni kontakt s turistom koji dolazi u njihovo domaćinstvo.

 

Suradnjom Turističke zajednice grada Raba i Udruge privatnih iznajmljivača grada Raba u popisivanju zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje, želi se pripomoći prepoznavanju Grada Raba kao sigurne destinacije kako za turiste, tako i za lokalno stanovništvo.

 

Ovim se putem apelira na sve zainteresirane iznajmljivače da iskažu interes za cijepljenjem na način da se jave u Turističku zajednicu grada Raba putem telefona 724 064 ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te da uz ime i prezime dostave broj mobitela i e-mail adresu na koju mogu biti kontaktirani. Turistička će zajednica izraditi popis zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje te isti predočiti Nastavnom zavodu za javno zdravstvo – Ispostava Rab, sve u cilju čim brže i efikasnije organizacije cijepljenja ove ciljne skupine.

 

Zbog iskazanog velikog interesa za cijepljenje, uz prioritetnu listu iznajmljivača, vodit će se i druga lista njihovih ukućana i osoba koje su uključene u rad s turistima. Prijave će se vršiti na isti način, putem telefona ili e maila!

Pročitano 1150 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1