Home Vijesti Iskazivanje interesa za cijepljenjem protiv COVID-19 bolesti za iznajmljivače s područja Grada Raba

Iskazivanje interesa za cijepljenjem protiv COVID-19 bolesti za iznajmljivače s područja Grada Raba

0
Iskazivanje interesa za cijepljenjem protiv COVID-19 bolesti za iznajmljivače s područja Grada Raba

Foto: Foto: Hrvoje Hodak i Darko Tršinar

 

Suradnjom Turističke zajednice grada Raba i Udruge privatnih iznajmljivača grada Raba u popisivanju zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje, želi se pripomoći prepoznavanju Grada Raba kao sigurne destinacije kako za turiste, tako i za lokalno stanovništvo.

Rab danas oglas

 

Ovim se putem apelira na sve zainteresirane iznajmljivače da iskažu interes za cijepljenjem na način da se jave u Turističku zajednicu grada Raba putem telefona 724 064 ili na mail adresu info@rab-visit.com te da uz ime i prezime dostave broj mobitela i e-mail adresu na koju mogu biti kontaktirani. Turistička će zajednica izraditi popis zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje te isti predočiti Nastavnom zavodu za javno zdravstvo – Ispostava Rab, sve u cilju čim brže i efikasnije organizacije cijepljenja ove ciljne skupine.

 

Zbog iskazanog velikog interesa za cijepljenje, uz prioritetnu listu iznajmljivača, vodit će se i druga lista njihovih ukućana i osoba koje su uključene u rad s turistima. Prijave će se vršiti na isti način, putem telefona ili e maila!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime