logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 30 Travanj 2021 12:12

Gari Cappelli predao preko 10 tisuća potpisa: Dosta stagnacije, idemo u revitalizaciju Županije

Napisao/la Sponzorirani tekst (ŽO HDZ PGŽ)
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

RIJEKA - Kandidat HDZ-a za župana Primorsko-goranske županije, Gari Cappelli danas je predao 10.583 potpisa izbornom povjerenstvu.

 

- "Drage Riječanke i Riječani, drage Goranke i Gorani, drage Primorke i Primorci, drage otočanke i otočani od srca Vam hvala na ovako velikoj i brojnoj podršci. Smatram ovo obavezom da ova županija završi sa stagnacijom i krene u revitalizaciju. Nužan je snažni gospodarski i turistički razvoj, kao i rješavanje pitanja demografije uz cjelokupni razvoj i investicije. Zajedno ćemo stvoriti županiju vitalnosti" - istaknuo je Cappelli.

 

Gari Cappelli je u pratnji Olega Butkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture i predsjednika županijske organizacije HDZ-a, danas izbornom povjerenstvu predao potpise podrške kandidaturi za Župana, ali i za Županijsku skupštinu.

- "Predali smo listu za Županijsku skupštinu koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica u koaliciji sa Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom, pobjedničku listu koju ću osobno predvoditi kao predsjednik županijske organizacije HDZ-a. Na toj listi se nalaze najjači i najrespektabilniji ljudi iz Primorsko-gorasnke županije" – poručio je Butković.

Pročitano 329 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1