Home Vijesti Gari Cappelli predao preko 10 tisuća potpisa: Dosta stagnacije, idemo u revitalizaciju Županije

Gari Cappelli predao preko 10 tisuća potpisa: Dosta stagnacije, idemo u revitalizaciju Županije

0
Gari Cappelli predao preko 10 tisuća potpisa: Dosta stagnacije, idemo u revitalizaciju Županije

Foto: RabDanas

 

– “Drage Riječanke i Riječani, drage Goranke i Gorani, drage Primorke i Primorci, drage otočanke i otočani od srca Vam hvala na ovako velikoj i brojnoj podršci. Smatram ovo obavezom da ova županija završi sa stagnacijom i krene u revitalizaciju. Nužan je snažni gospodarski i turistički razvoj, kao i rješavanje pitanja demografije uz cjelokupni razvoj i investicije. Zajedno ćemo stvoriti županiju vitalnosti” – istaknuo je Cappelli.

Rab danas oglas

 

Gari Cappelli je u pratnji Olega Butkovića, ministra mora, prometa i infrastrukture i predsjednika županijske organizacije HDZ-a, danas izbornom povjerenstvu predao potpise podrške kandidaturi za Župana, ali i za Županijsku skupštinu.

– “Predali smo listu za Županijsku skupštinu koju predvodi Hrvatska demokratska zajednica u koaliciji sa Hrvatskom socijalno-liberalnom strankom, pobjedničku listu koju ću osobno predvoditi kao predsjednik županijske organizacije HDZ-a. Na toj listi se nalaze najjači i najrespektabilniji ljudi iz Primorsko-gorasnke županije” – poručio je Butković.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime