logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 03 Svibanj 2021 12:47

Grad Rab pokrenuo dodatnu inicijativu za što većom procijepljenošću svih zaposlenih u turizmu i javnom sektoru

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Grad Rab pokrenuo dodatnu inicijativu za što većom procijepljenošću svih zaposlenih u turizmu i javnom sektoru Foto: Hrvoje Hodak

S obzirom na veliki broj osoba zaraženih SARS-COV-2 virusom, uzročnikom bolesti COVID-19, te činjenici da se približavamo početku turističke sezone koja je od iznimnog značaja za sredinu kojoj je turizam glavna gospodarska djelatnost, a osobito nakon sezone koju je već obilježila borba s pandemijom, Grad Rab pokrenuo je dodatnu inicijativu za što većom procijepljenošću svih zaposlenih u turizmu i javnom sektoru. 

 

U tom je cilju s Udruženjem obrtnika otoka Raba i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo – Ispostava Rab usuglašen prijedlog o izradi popisa članova zainteresiranih za cijepljenje, imajući u vidu prioritetne skupine. Ovim putem apeliramo na sve zainteresirane obrtnike da se za dodatne informacije o načinu prijave na listu za cijepljenje jave Udruženju obrtnika pozivom na broj telefona 051 771 469 ili na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te da uz ime i prezime dostave broj mobitela i e-mail adresu na koju mogu biti kontaktirani. Na ovaj se način nastoji brže i efikasnije organizirati cijepljenje ciljane skupine ljudi ključne za funkcioniranje turističke destinacije u sezoni, i na taj način zaštititi u što većoj mjeri i djelatnike u turizmu i same turiste. 

 

Isti princip izrade popisa zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje dogovoren je i s Turističkom zajednicom Grada Raba, koja je u dogovoru s Udrugom privatnih iznajmljivača i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo – Ispostava Rab također u postupku izrade popisa zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje. Svi zainteresirani iznajmljivači mogu se prijaviti kontaktiranjem Turističke zajednice grada Raba putem telefona 051 724 064 ili mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te se mole da uz ime i prezime dostave broj mobitela i e-mail adresu na koju mogu biti kontaktirani.

 

Grad Rab će, ukoliko se pokaže potrebnim, u dogovoru s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo – Ispostava Rab, ustupiti prostore gradskih sportskih dvorana kako bi se osigurali što bolji uvjeti organiziranog cijepljenja.

Pročitano 957 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1