Home Vijesti Grad Rab pokrenuo dodatnu inicijativu za što većom procijepljenošću svih zaposlenih u turizmu i javnom sektoru

Grad Rab pokrenuo dodatnu inicijativu za što većom procijepljenošću svih zaposlenih u turizmu i javnom sektoru

0
Grad Rab pokrenuo dodatnu inicijativu za što većom procijepljenošću svih zaposlenih u turizmu i javnom sektoru

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

U tom je cilju s Udruženjem obrtnika otoka Raba i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo – Ispostava Rab usuglašen prijedlog o izradi popisa članova zainteresiranih za cijepljenje, imajući u vidu prioritetne skupine. Ovim putem apeliramo na sve zainteresirane obrtnike da se za dodatne informacije o načinu prijave na listu za cijepljenje jave Udruženju obrtnika pozivom na broj telefona 051 771 469 ili na mail adresu uo.rab@hok.hr, te da uz ime i prezime dostave broj mobitela i e-mail adresu na koju mogu biti kontaktirani. Na ovaj se način nastoji brže i efikasnije organizirati cijepljenje ciljane skupine ljudi ključne za funkcioniranje turističke destinacije u sezoni, i na taj način zaštititi u što većoj mjeri i djelatnike u turizmu i same turiste. 

Rab danas oglas

 

Isti princip izrade popisa zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje dogovoren je i s Turističkom zajednicom Grada Raba, koja je u dogovoru s Udrugom privatnih iznajmljivača i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo – Ispostava Rab također u postupku izrade popisa zainteresiranih iznajmljivača za cijepljenje. Svi zainteresirani iznajmljivači mogu se prijaviti kontaktiranjem Turističke zajednice grada Raba putem telefona 051 724 064 ili mail adrese info@rab-visit.com, te se mole da uz ime i prezime dostave broj mobitela i e-mail adresu na koju mogu biti kontaktirani.

 

Grad Rab će, ukoliko se pokaže potrebnim, u dogovoru s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo – Ispostava Rab, ustupiti prostore gradskih sportskih dvorana kako bi se osigurali što bolji uvjeti organiziranog cijepljenja.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime