logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 04 Svibanj 2021 12:21

Goodbonny kućica kao novitet u ponudi grada Raba za vlasnike pasa

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Na samom ulazu u gradsku upravu svoje je mjesto odnedavno našla kućica za pse zanimljivog dizajna koji potpisuje hrvatski product dizajner Filip Gordon Frank, i još korisnije namjene.

 

Riječ je o Goodbonny kućici, odnosno inovativnom proizvodu koji je dizajniran kao privremeni zaklon za psa za sve javne prostore koji vlasnicima omogućuje ostavljanje svojih ljubimaca na adekvatnom, sigurnom i zaštićenom mjestu. Dok vlasnici pasa neometeno plaćaju račune ili obavljaju kupovinu, njihov je ljubimac zaštićen od sunca i kiše te ujedno ne smeta prolaznicima.

 

Nakon što je u turističku ponudu već uvrštena plaža za pse, Grad Rab je kao dog friendly destinacija prepoznao ovu ideju i postao prvi otok, te iza Zagreba drugi grad u Hrvatskoj koji je odlučio pružiti ovakvu vrstu usluge svim zainteresiranim korisnicima, kao poticaj na daljnje, ovakve i slične poduhvate u našoj zajednici. Grad će postaviti još četiri kućice na prometnijim lokacijama; ispred TZG Raba, ispred tržnice u PC Mali Palit, ispred DM-a te u parku Boškopini. Vaši ljubimci su dobrodošli u Goodbonny kućicu za pse!

 

Podsjetimo kako Grad Rab u suradnji s Veterinarskom ambulantom Debelić j.d.o.o. svake godine provodi akciju sufinanciranja troškova sterilizacije i kastracije mačaka i pasa, pri čemu u potpunosti snosi troškove za mačke bez vlasnika, dok troškove sterilizacije i kastracije pasa i mačaka čiji vlasnici imaju prebivalište na području grada Raba, Grad sufinancira s 50% iznosa troška.

Pročitano 1340 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1