Home Vijesti Goodbonny kućica kao novitet u ponudi grada Raba za vlasnike pasa

Goodbonny kućica kao novitet u ponudi grada Raba za vlasnike pasa

0
Goodbonny kućica kao novitet u ponudi grada Raba za vlasnike pasa

Foto: RabDanas

 

Riječ je o Goodbonny kućici, odnosno inovativnom proizvodu koji je dizajniran kao privremeni zaklon za psa za sve javne prostore koji vlasnicima omogućuje ostavljanje svojih ljubimaca na adekvatnom, sigurnom i zaštićenom mjestu. Dok vlasnici pasa neometeno plaćaju račune ili obavljaju kupovinu, njihov je ljubimac zaštićen od sunca i kiše te ujedno ne smeta prolaznicima.

Rab danas oglas

 

Nakon što je u turističku ponudu već uvrštena plaža za pse, Grad Rab je kao dog friendly destinacija prepoznao ovu ideju i postao prvi otok, te iza Zagreba drugi grad u Hrvatskoj koji je odlučio pružiti ovakvu vrstu usluge svim zainteresiranim korisnicima, kao poticaj na daljnje, ovakve i slične poduhvate u našoj zajednici. Grad će postaviti još četiri kućice na prometnijim lokacijama; ispred TZG Raba, ispred tržnice u PC Mali Palit, ispred DM-a te u parku Boškopini. Vaši ljubimci su dobrodošli u Goodbonny kućicu za pse!

 

Podsjetimo kako Grad Rab u suradnji s Veterinarskom ambulantom Debelić j.d.o.o. svake godine provodi akciju sufinanciranja troškova sterilizacije i kastracije mačaka i pasa, pri čemu u potpunosti snosi troškove za mačke bez vlasnika, dok troškove sterilizacije i kastracije pasa i mačaka čiji vlasnici imaju prebivalište na području grada Raba, Grad sufinancira s 50% iznosa troška.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime