logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 04 Svibanj 2021 12:39

TZO Lopar - Obavijest o prioritetnom cijepljenju turističkih djelatnika u Loparu

Napisao/la TZO Lopar
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Turistička zajednice Općine Lopar je u dogovoru sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo - Ispostava Rab, sa Općinom Lopar i sa Udrugom privatnih iznajmljivača Lopar dogovorila popisivanje zainteresiranih privatnih iznajmljivača koji se žele cijepiti protiv COVID-19 virusa.

 

Za tu svrhu, u dogovoru sa epidemiološkom službom Rab, popisujemo ime i prezime, kontakt broj i e-mail adresu iznajmljivača. Podatke je potrebno dostaviti telefonskim putem na broj 051/775-508 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ovim putem se pozivaju svi registrirani iznajmljivači sa područja Općine Lopar koji se žele cijepiti protiv bolesti da se prijave do 07. svibnja (petak) kako bi prikupljene podatke mogli proslijediti epidemiološkoj službi Rab.

 

Isto tako, Udruženje obrtnika Rab u suradnji sa NZJZ PGŽ - Ispostava Rab organizira prikupljanje podataka o zainteresiranim osobama iz gospodarskog sektora za cijepljenje protiv virusa COVID-19. Prema dobivenim uputama, članovi i članice obrtnika Rab u svojstvu poslodavaca bi trebali anketirati svoje zaposlenike, te one koji iskažu želju za cijepljenjem razvrstati u dvije skupine sukladno epidemiološkim rizicima koji proizlaze iz njihovog radnog mjesta. Stoga bi prva skupina podrazumijevala zaposlenike koji imaju veći rizik u smislu većih kontakata sa gostima ili im je priroda posla takva da ne mogu održavati socijalnu distancu, dok drugu skupinu čine svi ostali djelatnici. 

 

Udruženju obrtnika Rab trebate dostaviti ispunjenu tablicu sa potrebnim podacima na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (za preuzimanje tablice javite se na mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) najkasnije do 06.05.2021. do 10h. Udruženje tako objedinjene tablice predaje NNJZ PGŽ - Ispostava Rab. Nakon primitka zaprimljenih podataka o mjestu rada i broju zaposlenika koji se žele cijepiti, zavod će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja na način da će za zaposlenike u većim gospodarskim subjektima nastojati organizirati cijepljenje u samim tvrtkama odnosno njihovim objektima, dok će za zaposlenike manjih gospodarskih subjekata organizirati na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije o čemu će svi biti pravodobno obaviješteni. U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća, obratite se Udruženju obrtnika Rab na telefon 051/775-469 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Ostanite zdravi i odgovorni!

Stručna služba Turističke zajednice Općine Lopar

Pročitano 840 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1