Home Vijesti S rapskih birališta | U očekivanju službenih rezultata lokalnih izbora 2021.

S rapskih birališta | U očekivanju službenih rezultata lokalnih izbora 2021.

0
S rapskih birališta | U očekivanju službenih rezultata lokalnih izbora 2021.

Foto: Foto: Hrvoje Hodak, Manuela Ivanić i Marin Mušćo

 

U očekivanju prvih neslužbenih rezultata, možemo vas izvijestiti da je na jedinom biračkom mjestu u Općini Lopar od 1.120 registriranih birača do 16.30 sati izašlo njih čak 590 (52,8%), dok ćemo na informaciju o izlaznost na osam biračkih mjesta na području Grada Raba još malo pričekati.

Rab danas oglas

 

Mrlja na inače mirno provedenim izborima u Rabu

Inače mirno odvijanje predizborne kampanje i današnjih izbora na otoku Rabu zasjenio je vandalski čin nepoznatog počinitelja koji je tijekom prijepodneva oštrim predmetom temeljito izrezbario karoseriju osobnog automobila vlasnika Denisa Deželjina, zamjenika gradonačelnika Grada Raba i nositelja kandidacijske liste HDZ-a, HSS-a i RPS-a na ovim lokalnim izborima.

 

Foto: Hrvoje Hodak

 

Iako su i počinitelj i motivi još uvijek nepoznati, teško je ovaj čin ne povezati s izborima. Naime, sve se odigralo na parkiralištu nedaleko trgovine DM, u vremenskom rasponu od 10-ak minuta, negdje između 10:25h i 10:35h, dok je Deželjin sa svojom suprugom i sinovima bio stotinjak metara dalje, na biračkom mjestu u OŠ Ivana Rabljanina Rab. Policija je po dojavi izašla na uviđaj, a Deželjin, koji inače spada među izrazito nekonfliktne osobe na političkoj sceni otoka, zatečen ovim posve neočekivanim događajem, kratko nam je kazao: “Ukoliko je ovaj čin pozitivno utjecao na mentalno zdravlje počinitelja, nije mi žao što je ovo učinio.”

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime