Home Vijesti Posjet prijavljenim dionicima u projekt IQM Destination Rab – Projekt ide dalje!

Posjet prijavljenim dionicima u projekt IQM Destination Rab – Projekt ide dalje!

0
Posjet prijavljenim dionicima u projekt IQM Destination Rab – Projekt ide dalje!

Foto: RabDanas

 

Naime, dosadašnja komunikacija odvijala se putem e-mailova, te Zoom edukacija koje se održavaju svake srijede s početkom u 17 sati, obuhvaćajući teme hotelijerstva, poduzetništva, iznajmljivanja u domaćinstvu te slična tematska područja vezana uz turizam.

Rab danas oglas

 

Ponedjeljak i utorak, 8. i 9. lipnja, bili su rezervirani za posjet prijavljenim dionicima u projekt IQM Destination Rab od strane dva tima koja su činili predstavnici Feel IQM-a i Ureda TZG Rab. Tako su Đurđica Šimičić i Pero Matić iz tvrtke Feel IQM, te Ivana Matušan, direktorica Ureda TZG Rab, činili jedan tim za posjet hotelijerima, suvenirnicama, trgovinama, restoranima, dok su u drugom timu, koji je posjetio privatne iznajmljivače, bili Anamarija Cicarelli iz tvrtke Feel IQM i Dragana Buza, dugogodišnja informatorica turističko – informativnog centra TZG Rab.

 

Timovi su obišli četrdesetak rapskih dionika prijaviljenih u projekt, pruživši im dodatne informacije koje su im eventualno nedostajale. Posjete su omogućile bolji uvid u rad samih dionika, a vrijeme provedeno zajedno iskorišteno je na kvalitetan način za obje strane. Tim tvrtke Feel IQM bio je ugodno iznenađen prijavljenim dionicima koji su se istaknuli svojom kvalitetom, primijetivši, među ostalim, kako Rab ima izuzetan potencijal postati pravom gastro-destinacijom, no moralo bi se više poraditi na međusobnom umrežavanju turističkih dionika, što i jest jedan od ciljeva ovog projekta.

 

Projekt IQM Destination Rab, nakon ovog prvog posjeta tima Feel IQM gradu Rabu, nastavlja dalje. Ljetni mjeseci će biti iskorišteni kako bi se mjerilo zadovoljstvo turista dionicima i destinacijom, putem jedinstvenog softvera koji prikuplja sve recenzije upućene uključenim dionicima, te će s dolaskom jeseni započeti edukacije namijenjene ciljano rapskim dionicima.

 

Turistička zajednica grada Raba još jednom poziva sve zainteresirane da se uključe u ovaj projekt, kojim se u konačnici planira destinaciju Grad Rab podignuti na viši nivo kvalitete, na zadovoljstvo turista, ali i lokalnog stanovništva.

.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime