logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 17 Lipanj 2021 10:33

DVD Rab spreman za ovogodišnju protupožarnu i turističku sezonu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U srijedu 16. lipnja 2021., u Velikoj gradskoj vijećnici održan je sastanak kojem su nazočili predstavnici Grada Raba, direktori gradskih komunalnih društava i zapovjedništvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Rab kako bi međusobno dogovorili i riješili pitanja vezana uz aktualnu temu pripreme vrhunca ovogodišnje protupožarne sezone.

 

Dogovorena je koordinacija dežurstava po smjenama za vatrogasce zaposlene u komunalnim društvima, zatim servis signalizacije i nabavka vjetrulje na heliodromu te redoviti godišnji sezonski obrok za dežurne smjene DVD-a Rab.

 

Zapovjednik Područne vatrogasne zajednice otoka Raba Milivoj Ličina i ovom je prilikom poseban naglasak stavio na nabavku čak četiri vatrogasna vozila u posljednje četiri godine (jedno vozilo dobilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Lopar), zahvaljujući uloženim naporima u suradnji s Gradom, a od ponedjeljka rapskim je vatrogascima na raspolaganju i cisterna iz robnih zaliha.

 

Gradonačelnik Nikola Grgurić još je jednom pohvalio organiziranost i rad ekipe jednog od najboljih Dobrovoljnih vatrogasnih društava u državi, a Grad će nastaviti pomagati njihov rad i trud u cilju osiguravanja što bolje protupožarne sigurnosti na području grada i otoka Raba.

 

Rješavanjem točaka koje su se našle na dnevnom redu ovog radnog sastanka zaključeno je kako je Rab za ovu protupožarnu sezonu spreman, a sudionici sastanka poželjeli su svim vatrogascima otoka Raba siguran i uspješan rad uz što je moguće manje intervencija.

Pročitano 724 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1