logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Četvrtak, 17 Lipanj 2021 14:14

Gradonačelnik Grgurić preuzeo ključeve prostora bivše „Štampe“

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Danas je gradonačelnik Nikola Grgurić i službeno preuzeo ključeve prostora bivše „Štampe“ (dio zgrade pored trgovine DM) nakon što je ranije s ministrom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darkom Horvatom potpisao Ugovor kojim se nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske daje na uporabu Gradu Rabu u svrhu smještaja Gradske knjižnice.

 

S obzirom na zatečeno izuzetno loše stanje unutrašnjosti nekretnine, nužna je kompletna sanacija i uređenje prostora dovoljno prostranog za pohranu velike količine građe kojom knjižnica raspolaže. Zbog atraktivne i pristupačne lokacije, uključujući i blizinu škola, Gradska knjižnica bila bi dostupnija korisnicima, a namjera je prilagoditi prostor za pristup osobama s invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti.

 

Primopredaji ključeva nazočili su gradonačelnik Nikola Grgurić i ravnateljica Gradske knjižnice Rab Lidija Domijan Šipovac te od strane Ministarstva voditeljica područnog odjeljenja Rijeka Biserka Laljak-Kamenečki i Mirjana Prpić.

Pročitano 1238 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1