Home Vijesti Gospodin Gerhard Kupschewski 30 godina redoviti gost Raba i veliki prijatelj obitelji Frankić

Gospodin Gerhard Kupschewski 30 godina redoviti gost Raba i veliki prijatelj obitelji Frankić

0
Gospodin Gerhard Kupschewski 30 godina redoviti gost Raba i veliki prijatelj obitelji Frankić

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Istina, Domovinski rat samo ga je naveo na odabir druge destinacije na našem Jadranu pa je te ratne 1992. godine, Vodice zamijenio Rabom. Stigao je tada prvi puta u Barbat kod obitelji Dragana i Katice Frankić, sprijateljio se sa svojim novim domaćinima i vjerujući Katičinim tvrdnjama kako na Rabu nema bojazni od ratnih djelovanja – nastavio k njima dolaziti i idućih 29 godina.

Rab danas oglas

 

Između obitelji gospodina Kupschewskog i obitelji Frankić stvoreno je veliko međusobno prijateljstvo o čemu govori i dirljiv čin gospodina Gerharda koji se pojavio na pogrebu preminulog Katičinog supruga Dragana Frankića. Koju godinu kasnije i gospođa Katica odazvala se Gerhardovom pozivu te je otputovala u München na vjenčanje njegove kćerke.

 

Danas je, povodom njegovih 30 godina vjernosti Rabu, gospodinu Kupschewskom priređena mala svečanost u Uredu TZ grada Raba na kojoj mu je, nakon kraćeg ugodnog razgovora, Plaketu zahvale i prigodne poklone uručio voditelj marketinga Turističke zajednice Luka Perčinić.

 

Perčinić se buketom cvijeća zahvalio i gospođi Katici Frankić koja je uvelike doprinijela Gerhardovoj 30-godišnjoj vjernosti Rabu.

 

Primanju u Uredu Turističke zajednice Grada Raba nazočila je i supruga gospodina Gerharda Kupschewskog, gospođa Sandra.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime