Home Vijesti Kazališna predstava Teatra Exit “Nevjerojatan događaj” | (pon.) 19. 7. 2021. u 21.00 sat – Zimsko kino Rab

Kazališna predstava Teatra Exit “Nevjerojatan događaj” | (pon.) 19. 7. 2021. u 21.00 sat – Zimsko kino Rab

0
Kazališna predstava Teatra Exit “Nevjerojatan događaj” | (pon.) 19. 7. 2021. u 21.00 sat – Zimsko kino Rab

Foto: RabDanas

 

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite RH od 14. srpnja 2021. broj posjetitelja je definiran sukladno epidemiološkim mjerama.

Rab danas oglas

 

O PREDSTAVI

U virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri, punoj kalamburičnih zapleta u stilu suvremene komedije dell’ arte, četvero mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički transformirat će se pred vama snagom svog talenta i zavidnom vještinom u više od dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u vašem gradu.

…Saznat ćete kak jedan taksist baš tog dana ni imal sreće… i kak se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata… i kak je zaposlenica zoološkog vrta liznula žabu… i koga je antropologinja i uvažena znanstvenica optužila za gerontocid… i kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta… i kako je zbog izvanrednih vijesti i kriznog stanja prekinuta TV emisija Global… i što se dogodilo u jednom night clubu kad je reprezentativka ženskog nogometa prvi put obukla štikle… i sve to, i još mnogo više…

Predstava Nevjerojatan događaj, na rubu zbilje i fikcije, istine i mašte, problematizira našu istraumatiziranu stvarnost, sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevicu, borbu da se opstane i izvuče iz neplaćenih računa, kredita i minusa, narušenih odnosa, samoće i svih nemogućih, ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicijskog neoliberalno kapitalističkog vremena u kojem živimo.

Svi su ti problemi upisani u živote sedam glavnih i još petnaestak sporednih likova koje ćete upoznati tijekom predstave i koji će vam ispričati svoje istovremeno smiješne i tužne priče te razotkriti pred vama i ono što nikome ne mogu, nemaju ili ne bi rekli – jer pozornica je, vjerujemo, ono mjesto gdje možemo i moramo do kraja razgolititi i stvarnost i našu intimu, nasmijati se do suza tuđim i svojim slabostima, glupostima, pa i nesrećama – gdje se možemo rasteretiti, utješiti, osvijestiti i zajedno doživjeti i trenutke katarze.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime