logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Četvrtak, 22 Srpanj 2021 12:26

Učenicima generacije uručena novčana nagrada Grada Raba

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Nakon što su učenicima završnih razreda osnovne škole koji su svoje osmogodišnje školovanje završili s odličnim uspjehom nedavno tradicionalno dodijeljeni medaljoni Grada Raba, kao svojevrsno priznanje za trud i postignuti uspjeh, danas je u Maloj gradskoj vijećnici gradonačelnik Nikola Grgurić u društvu savjetnice za društvene djelatnosti u Gradu Rabu Branke Staničić Kuparić primio srednjoškolce, učenike generacije koji su i osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje na Rabu završili s odličnim uspjehom.

 

Primanju je osim troje učenika gimnazijalaca nazočila i njihova razrednica Lana Jurković, te roditelji koji nisu skrivali ponos zbog izuzetno uspješno završenog poglavlja u dosadašnjem obrazovnom životu njihove djece. Prijem je protekao u opuštenom i veselom raspoloženju, a tome je, pored dobivene nagrade u iznosu od po 1.000,00 kuna od strane Grada, svakako pridonijela vesela vijest da su svi oni primljeni na željene fakultete.

 

Gradonačelnik im je čestitao na ovom iznimnom postignuću koje je rezultat njihovog truda i upornosti te ulaganja u budućnost kroz znanje, ali kojemu su svakako doprinijeli i profesori koji su im to znanje sve ove godine prenosili, kao i roditelji koji su im bezuvijetna podrška.

 

Svima se prigodno obratila i njihova razrednica kojoj je ovo bila prva generacija učenika pa je čitavu situaciju dodatno emotivno doživjela. S ponosom je pohvalila čitav svoj razred od jedanaest učenika koji su srednju školu završili s izvrsnim rezultatima, upisavši se zatim uspješno na fakultete, a među njima je, uz troje učenika generacije s područja Grada Raba, i učenica generacije Andrea Andreškić s područja Općine Lopar kojoj će nagrada biti uručena na svečanoj sjednici povodom dana Općine Lopar 8. rujna.

 

Učenici Morena Biondić, Lorena Dumenčić i Ivan Deželjin, ovogodišnji učenici generacije ovjekovječili su ovaj trenutak zajedničkom fotografijom, te su svi zajedno nastavili ugodno druženje s gradonačelnikom u nešto neformalnijem i znatno opuštenijem tonu.

 

Još jednom upućujemo im čestitke i želimo puno sreće i uspjeha u sljedećem životnom poglavlju kojemu se iznimno vesele!

Pročitano 3081 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1