Home Vijesti Učenicima generacije uručena novčana nagrada Grada Raba

Učenicima generacije uručena novčana nagrada Grada Raba

0
Učenicima generacije uručena novčana nagrada Grada Raba

Foto: RabDanas

 

Primanju je osim troje učenika gimnazijalaca nazočila i njihova razrednica Lana Jurković, te roditelji koji nisu skrivali ponos zbog izuzetno uspješno završenog poglavlja u dosadašnjem obrazovnom životu njihove djece. Prijem je protekao u opuštenom i veselom raspoloženju, a tome je, pored dobivene nagrade u iznosu od po 1.000,00 kuna od strane Grada, svakako pridonijela vesela vijest da su svi oni primljeni na željene fakultete.

Rab danas oglas

 

Gradonačelnik im je čestitao na ovom iznimnom postignuću koje je rezultat njihovog truda i upornosti te ulaganja u budućnost kroz znanje, ali kojemu su svakako doprinijeli i profesori koji su im to znanje sve ove godine prenosili, kao i roditelji koji su im bezuvijetna podrška.

 

Svima se prigodno obratila i njihova razrednica kojoj je ovo bila prva generacija učenika pa je čitavu situaciju dodatno emotivno doživjela. S ponosom je pohvalila čitav svoj razred od jedanaest učenika koji su srednju školu završili s izvrsnim rezultatima, upisavši se zatim uspješno na fakultete, a među njima je, uz troje učenika generacije s područja Grada Raba, i učenica generacije Andrea Andreškić s područja Općine Lopar kojoj će nagrada biti uručena na svečanoj sjednici povodom dana Općine Lopar 8. rujna.

 

Učenici Morena Biondić, Lorena Dumenčić i Ivan Deželjin, ovogodišnji učenici generacije ovjekovječili su ovaj trenutak zajedničkom fotografijom, te su svi zajedno nastavili ugodno druženje s gradonačelnikom u nešto neformalnijem i znatno opuštenijem tonu.

 

Još jednom upućujemo im čestitke i želimo puno sreće i uspjeha u sljedećem životnom poglavlju kojemu se iznimno vesele!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime