Ispiši ovu stranicu
Utorak, 03 Kolovoz 2021 17:08

Od ovog petka 6. kolovoza vidimo se ponovno - na KANTUNU!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

U starome dijelu Raba, ispod četiri zvonika, između uskih uličica svoja vrata ponovno otvaraju - KANTUNI!

 

Već šestu godinu zaredom (s iznimkom protekle godine u kojoj je manifestacija otkazana zbog pandemije) KANTUNI predstavljaju i promoviraju čarobne ambijente i neponovljive ljepote Grada Raba, otkrivajući svim posjetiteljima, ali i cjelokupnoj javnosti, jedinstvene rapske lokalitete u spoju s ambijentalnim uređenjem, biranom glazbom uživo, urbanom zabavom i kvalitetnom ponudom.

 

Za sve koji ih još nisu doživjeli, ali i za dosadašnje posjetitelje - od petka 6. do utorka 10. kolovoza, svakog dana od 19:00 do 24:00 sata - idealna je prilika za novi susret na jedinstvenim rapskim Kantunima!

 

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun) i veličanstveni lokalitet Svetog Ivana (Kantun doživljaja) - svaki kantun otoka Raba u sklopu ovogodišnjeg projekta bit će doživljaj za sebe i svaki će na svoj način ponuditi svojim posjetiteljima puno dobrih razloga za dolazak i uživanje.

 

KANTUNI se, dakako, kao i sve druge manifestacije, moraju pridržavati aktualnih epidemioloških mjera i pravila, pa će u tom smislu, ove godine, kantuni Dorke i Svetoga Ivana biti Covid Free zone za posjetitelje s važećim potvrdama. S druge strane, kantun Mahačeve vile bit će otvoren za sve posjetitelje uz ograničenje broja posjetitelja na lokaciji.

 

"Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna", samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima kulturno-turističke manifestacije koja se održava uz potporu i u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem i Gradom Rabom.

 

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i vrhunske glazbenike - Acoustic duo "Mellon" koji su oduševili na zadnjim Kantunima, fantastični Nina Herr (vokal) i Luka Brenko (gitara) koji na Rab stižu direktno s poznatih zagrebačkih Dvorišta, Mihaela Palić iz poznate glazbene obitelji sestara Palić, mladi i talentirani Neo koji je prije nekoliko mjeseci lansirao svoj prvi autorski singl te jedna i neponovljiva Ivana Galić kojoj ne trebaju dodatne najave - jedno je sigurno:

Od 6. do 10. kolovoza - Vidimo se na Kantunu!

Pročitano 1113 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles