Home Vijesti Covid Testing Centar u novom paviljonu Psihijatrijske bolnice Rab

Covid Testing Centar u novom paviljonu Psihijatrijske bolnice Rab

0
Covid Testing Centar u novom paviljonu Psihijatrijske bolnice Rab

Foto: RabDanas

 

Testirati se brzim antigenskim testom možete tokom cijelog tjedna, od ponedjeljka do nedjelje, serološkim testom radnim danom (pon-pet), a PCR testiranje izvodi se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 9 sati. Testiranja i cijepljenja sada se izvode u novom paviljonu bolnice (paviljon D) gdje korisnici imaju i mogućnost korištenja besplatnog parkinga.

Rab danas oglas

 

Sve osnovne informacije vezane za COVID-19 testiranje možete pronaći ovdje, a cjenici navedenih usluga nalaze se ovdje.

 

Više o testovima koji su na raspolaganju

Brzi antigenski test

Ukoliko Vam je potrebno brzo i jednostavno testirati se na trenutnu zaraženost virusom koji uzrokuje bolest COVID-19, na raspolaganju imate brzi antigenski test koji možete napraviti svakim radnim danom od 8:00-15:00 sati te vikendom i praznicima od 8:00-13:00 i od 18:30-20:00 sati.

 

PCR

U slučaju da je test negativan, a postoje simptomi, uključujući moguću prethodnu izloženost virusu, potrebno je napraviti PCR test kako bi se bolest potvrdila ili isključila. PCR testiranje također možete napraviti u Covid Testing Centru Psihijatrijske bolnice Rab ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7:00-9:00 sati. Rezultati su gotovi unutar 48 sati radnim danom. Prethodne prijave za brzi antigenski test i PCR nisu nužne, ali mogu skratiti vrijeme čekanja.

 

Serološki test

S druge strane, serološki test je jedini način kojim se može utvrditi je li osoba nakon kontakta s virusom SARS-CoV-2 razvila specifična antitijela. Serološko testiranje se provodi iz uzorka venske periferne krvi od ponedjeljka do petka od 8:00-20:00 sati, a pacijent treba biti natašte. Prethodna prijava za ovaj test je obvezna.

 

Prijave 

Prijaviti se možete putem online obrasca, emailom na covidtest@bolnicarab.hr ili telefonom na telefonske brojeve 051/750-658 radnim danom ili 099/2110-777 vikendom.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime