logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 06 Kolovoz 2021 10:19

Od ovog petka 6.8. do utorka 10.8. vidimo se ponovno - na KANTUNU!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Od ovog petka 6.8. do utorka 10.8. vidimo se ponovno - na KANTUNU! Foto/Izvor: POU Rab

Prekrasni mediteranski park Dorka (Kantun svjetla), tajnovita Mahačeva vila (Skriveni kantun) i veličanstveni lokalitet Svetog Ivana (Kantun doživljaja) - svaki kantun ovogodišnjih Kantuna / Corners bit će doživljaj za sebe.

 

A kada jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružimo i vrhunske glazbenike - Acoustic duo Mellon koji su oduševili na zadnjim Kantunima, fantastični duo Nina Herr (vokal) i Luka Brenko (gitara) koji na Rab stižu direktno s poznatih zagrebačkih Dvorišta, Mihaela Palić iz poznate glazbene obitelji sestara Palić, mladi i talentirani Neo koji je prije nekoliko mjeseci lansirao svoj prvi autorski singl te jedna i neponovljiva Ivana Galić kojoj ne trebaju dodatne najave - jedno je sigurno: Od 6. do 10. kolovoza - Vidimo se na #KANTUNU!

Napomena: KANTUNI se, kao i sve druge manifestacije, moraju pridržavati aktualnih epidemioloških mjera, pa će u tom smislu, ove godine, kantuni Dorke i Svetoga Ivana biti Covid Free zone za posjetitelje s važećim potvrdama. S druge strane, kantun Mahačeve vile bit će otvoren za sve posjetitelje uz ograničenje broja posjetitelja na lokaciji. Molimo sve posjetitelje da se drže aktualnih epidemioloških mjera i pravila.

Pročitano 995 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1