logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 09 Kolovoz 2021 06:44

Hermine i Josef Pfeiffer redovito 51 godinu dolaze na Rab - uvijek kod obitelji Balen

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Više od pola stoljeća redovitih dolazaka na Rab bio je doista vrijedan povod za još jednu malu svečanost u Uredu Turističke zajednice Grada Raba gdje je bračni par Pfeiffer iz bavarskog grada Mühldorf am Inn, primila direktorica Ureda Ivana Matušan u društvu voditelja marketinga Luke Perčinića. 

 

Kada su 1971. godine prvi puta došli u Hrvatsku i na otok Rab prvi domaćini su im bili, nažalost sada već pokojni supružnici Vlado i Mira Balen.

 

Gospođa Hermine i njezin suprug Josef Pfeiffer od te 1971. ne samo da su nastavili redovito na godišnje odmore dolaziti na Rab, već su i ovu 51. godinu svojih dolazaka stigli na istu prijateljsku adresu, kod Balenovih u Barbat. Tu ih je dočekala jedna od kćerki Mire i Vlada - Vlasta Balen koja je bila u njihovoj pratnji i na ovom primanju. Evo što nam je ukratko rekla:

- „Istovremeno sam u ovom trenutku i tužna i ponosna. Tužna radi toga što ovaj trenutak s ovim dragim gostima nisu doživjeli moji roditelji, a ponosna sam prijateljstvo koje smo s njima stvorili kroz dugi tijek godina. Bilo je vidljivo da ih je obradovalo ovo primanje njima u čast kao i primljeno priznanje“, kazala je gospođa Balen.

 

Nakon ugodnog razgovora i potpisivanja u knjigu vjernih gostiju, direktorica Ivana Matušan uručila je bračnom paru Pfeiffer prigodne poklone i Plaketu zahvale za njihovu dugu vjernost Rabu.

Pročitano 973 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1