logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 17 Kolovoz 2021 10:48

Na Rab redovito dolaze i ovdje ljetuju već tri generacije obitelji Brandl

Napisao/la Ivica Hodak
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Na Rab redovito dolaze i ovdje ljetuju već tri generacije obitelji Brandl Foto: Ivica Hodak

O tome koliko Rabu znače dugogodišnji i vjerni gosti, iskreni zaljubljenici u ovaj otok, najbolje dokazuje primjer Hermanna i Rosemarie Brandl iz Bavarskog gradića Mühldorf am Inn koji su na Rab prvi puta došli 1985. godine i to na preporuku svojih prijatelja, bračnog para Josefa i Hermine Pfeiffer o čijih smo više od pola stoljeća redovitih dolazaka već pisali.

 

Članovi obitelj Brandl, baš kao i Pfeifferovi, nastavili su svoju ljubav prema Rabu osnaživati redovitim dolascima kroz idućih 37 godina, a od svojeg prvog dolaska stalni su gosti najprije supružnika Vlada i Mire Balen, kojih nažalost više nema među nama, a od 2013. i njihove kćerke Vlaste.

 

I za obitelj Brandl je u Uredu Turističke zajednice grada Raba priređena mala svečanost na kojoj im je voditelj marketinga TZG Raba Luka Perčinić, povodom njihove dugogodišnje vjernosti Rabu, uručio Plaketu zahvale uz prigodne poklone, a sve je vrlo emotivno doživjela gospođa Rosemarie.

 

Na inicijativu gospođe Vlaste Balen, u čijoj su pratnji Hermann i Rosemarie stigli na prijam, u Ured TZ grada Raba pozvani su i njihova kćerka sa suprugom kao i unučad, pa smo tako na zajedničkoj fotografiji „uhvatili“ tri generacije obitelji Brandl koja i ovoga ljeta boravi u Barbatu kod Balenovih.

Pročitano 1030 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1