logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 07 Rujan 2021 16:36

"Pride and Joy" - prava emocija za kraj 5. izdanja Rab Jazz Festivala

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
"Pride and Joy" - prava emocija za kraj 5. izdanja Rab Jazz Festivala Foto: Ivo Šubić (POU Rab)

Završnu večer još jednog izuzetno uspješnog izdanja Rab Jazz festivala, u smiraj sezone prepune pandemijskih upitnika, svojim Blues interpretacijama i autorskim skladbama otvorio je Ricardo Staraj sa svojim Blues bendom.

 

Sjajna energija i interakcija s publikom Ricarda i ekipe vrhunskih glazbenika rezultirala je duševljenim ovacijama u Ljetnom kinu Rab, a po završetku njihovog koncerta, nakon kraće pauze, na pozornicu su se popeli, Marko, Tea, Dušan i Denis, četvorka pod nazivom Vervet koja je promovirala svoj posljednji album. Uvjerljivo, čvrsto, kako i priliči ovakvom glazbenom događanju, zatvorili su zadnji dan nezaboravnog  festivala.

Oduševljenje nije mogao sakriti ni umjetnički direktor Rab Jazz Festivala, Bruno Mičetić:

- "Denis Makin otpjevao je za kraj „Pride and Joy“ Steve Ray Vaughana, skladbu čiji naziv možda i najbolje opisuje pravu emociju svih sudionika i organizatora 5. Rab Jazz Festivala. Ponos i radost! – to je ono što svi osjećamo sada kada festival priveden kraju", kazao je Mičetić.

 

Rab Jazz Fest, ovoga puta i uz podršku lijepog vremena, doista je početak rujna u gradu Rabu učinio posebnim, a publika željna događanja, osobito vrhunske koncerata na otvorenom, jasno je dala do znanja koliko ovakva jedna manifestacija početkom rujna znači Rabu i rapskoj turističkoj ponudi. Bravo za sve!

Pročitano 848 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1