logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 27 Rujan 2021 13:43

(HILAR projekt) | Upitnik namijenjen punoljetnim osobama koje žive na otoku Rabu ili na njemu višekratno borave tijekom godina

Napisao/la Projektni tim Rab Archaeological Traces
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

U sklopu europskog projekta HILAR čiji je cilj oblikovati sveobuhvatan i interdisciplinaran pristup prema kulturnoj baštini provodi se sociološko istraživanje metodom ankete s fokusom na istraživanje stavova, praksi te iskustava lokalnog stanovništva.

 

Anketno istraživanje dio je šireg sociološkog istraživanja stavova različitih dionika i stručnjaka o kulturnoj baštini otoka Raba te participaciji lokalne zajednice u procesima očuvanja, vrednovanja i unapređenja kulturne baštine i njenog razvojnog potencijala za otok Rab.

 

Anketni upitnik namijenjen je punoljetnim osobama koje žive na otoku Rabu ili višekratno borave na otoku tijekom godina. Boravak može biti povezan s turističkim i/ili godišnjim odmorom, sezonskim radom, edukativnim i obrazovnim radionicama, radom na istraživanjima (arheološkim, povijesnim, tradicijskim itd.). Sudionici istraživanja su anonimni (ne bilježi se Vaša IP adresa), a podaci su povjerljivi te će se koristiti isključivo u znanstvene i edukativne svrhe. Trajanje ankete procjenjuje se na 15-20 minuta. Sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti dobrovoljno i u svakom trenutku možete odustati. 

 

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći OVDJE.

 

Hvala svima na sudjelovanju.

 

Direktan link na anketu nalazi se OVDJE.

 

Pročitano 898 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1