logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Subota, 30 Listopad 2021 21:52

U Barbatskom kanalu održana akcija čišćenja u sklopu projekta (P)održimo naše ribare i očuvajmo naše more

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Danas je, u sklopu projekta (P)održimo naše ribare i očuvajmo naše more, u akvatoriju Barbatskog kanala na potezu između Kaštela i Grca, te uz obalu Dolina, uspješno održana 2. ovogodišnja akcija čišćenja mora i priobalja u organizaciji Udruge Komin.

 

Projekt „(P)održimo rapske ribare i očuvajmo naše more“ korisnika Udruge za promicanje kulture življenja „Komin“ Barbat – Rab, financiran je u iznosu od 82.705,17 kn iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo 2014. – 2020. kroz FLAG natječaj za dodjelu potpore za provedbu operacija u okviru mjere 2.B.1 Ulaganje u održivi razvoj ribarstvenog područja.

 

Kako doznajemo od prejednika Udruge Komin Elvisa Grca, u akciji je sudjelovalo 15-ak osoba, među kojima su bili i ronioci Sebastijan Travaš - Sebo i Franjo Perkić - Meca, a ovoj dominantno muškoj ekipi, od velike su pomoći bile i dvije cure, Nataša i Tanja.

-"Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj uspješno odrađenoj akciji u kojoj je prikupljena puna baja smeća, barkarijolima Stanislavu Kordiću - Stanu i Jadranku Štokiću - Ćambi, kao i momcima koji su jučer i danas sve pripremili i počistili, a osobito Branimiru Štokiću - Čazu, koji je ovoga puta bio glavni voditelj akcije. Hvala također i Caffe baru Kaštel u kojem je po završetku akcije za sve sudionike organiziran i poslužen ručak (gulaš i roštilj). Hvala još jednom svima!"

 

 

Pročitano 1346 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1