Home Vijesti Osnovna škola, Imperial d.d. i općina Lopar zapošljavaju

Osnovna škola, Imperial d.d. i općina Lopar zapošljavaju

0
Osnovna škola, Imperial d.d. i općina Lopar zapošljavaju

Foto: RabDanas

Osnovna škola Ivana Rabljanina traži dva djelatnika – suradnika u službi tajništva i učitelja/icu matematike. Radno mjesto stručnog suradnika/ce u tajništvu po vrsti zaposlenja je stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na puno radno vrijeme, a natječaj završava 9.3.2016. Potrebno zvanje je pravo, uz poznavanje stranog jezika i informatičkih alata.

Škola traži i učitelja ili učiteljicu matematike na određeno (zamjena), uz puno radno vijeme, a natječaj završava 31.03.2016.

Rab danas oglas

Općina Lopar traži pročelnika/cu jedinstvenog upravnog odjela na određeno (zamjena), a natječaj traje do 15.03.2016. Potrebna razina obrazovanja je fakultet, akademija, magisterij ili doktorat.

Imperial d.d. u potrazi je za suradnikom/com u službi prodaje na određeno uz puno radno vrijeme. Natječaj traje do 8.3.2016., a potrebno zvanje je ekonomskog smjera. Traži se znanje engleskog i njemačkog jezika i napredno poznavanje informatičkih alata.

Detalje o uvjetima natječaja i opisu posla navedenih radnih mjesta možete pronaći na stranicama burze rada hrvatskog zavoda za zapošljavanje – OVDJE

U tražilici označite uvjet Primorsko-goranska županija, a pod pojam utipkajte riječ “Rab”.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime