Ispiši ovu stranicu
Petak, 03 Prosinac 2021 09:26

Spomen na sve stradale pomorce i čestitka rapskog brodara povodom blagdana sv. Nikole

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Spomen na sve stradale pomorce i čestitka rapskog brodara povodom blagdana sv. Nikole Foto: Hrvoje Hodak

Kako doznajemo od direktora rapskog brodara Rapske plovidbe d.d., Dragana Andrića, ni ove se godine poradi pandemije bolesti COVID-19, baš kao ni lani, na veliki pomorački blagdan Svetog Nikole, u ponedjeljak 6. prosinca, neće održati dugogodišnje obilježavanje koje je Rapska plovidba s drugim organizatorima započela u tada obnovljenoj crkvici Sv. Nikole u gradu Rabu još 1994. godine.

 

No tradicionalno polaganje vijenca u more u počast svim stradalim pomorcima neće izostati pa će u ponedjeljak 6. prosinca u 9:00 sati vijenac s brodice „Maslina“, u more položiti gospoda Drago Kurelić – predsjednik Kluba za podvodne aktivnosti „Amfora“, koji ove godine obilježava 50. godina rada i aktivnosti, a s kojim Rapska plovidba gaji dugogodišnju suradnju, te Franko Debelić – zapovjednik u Rapskoj plovidbi i predsjednik Nadzornog odbora brodara. Gospodin Marin Gušćić, član limene glazbe DVD Rab popratit će polaganje vijenca melodijom „Put u vječnost“.

 

"Stanovnicima našeg lijepog i dragog otoka kao i korisnicima naših usluga, kojima smo s ponosom vjerni, kako za bonaca tako i u burama i neverama, već velikih 59 godina, čestitamo Dan pomoraca sa lijepim željama za dolazeće Božićne i Novogodišnje blagdane", poručio je u svojoj čestitci direktor Rapske plovidbe d.d. Dragan Andrić..

Pročitano 1119 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles