logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 04 Ožujak 2016 13:00

Susret s učenicima koji su postigli iznimne rezultate na županijskim natjecanjima

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Susret s učenicima koji su postigli iznimne rezultate na županijskim natjecanjima Foto: Ivica Hodak

U OŠ Ivana Rabljanina Rab danas je u 12.30 sati ravnateljica škole Anamari Šarin pozdravila učenike i mentore koji su postigli iznimne rezultate na županijskim natjecanjima te im se pritom zahvalila što na taj način predstavljaju Školu.

Među okupljenima bili su članovi dramske skupine – učenici Nino Pende, Franka Mikelić, Ida Krstinić, Ana Katarina Travaš, Paola Lupić, Klara Miš, Lora Dumenčić, Lana Vidas, Marko Ribarić, Magdalena Španjol Macolić, Maja Krstinić, Gabriel Gušćić i Andro Karlić te njihova mentorica Gordana Ćuk Ribarić. Oni su na županijskom natjecanju LiDraNo (smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog izraza), kao najbolji u kategoriji dramsko-scenskih igara učenika osnovnih škola u Primorsko-goranskoj županiji, predloženi za državnu razinu natjecanja.

Osim njima, ravnateljica je čestitala i učenici Leonardi Škarić koja je na županijskom natjecanju iz njemačkog osvojila 1. mjesto, učenici Antoniji Debelić koja je na istom natjecanju osvojila treće mjesto te njihovoj mentorici Josipi Ribarić Perić.

U BIC-u su se okupili i članovi školskog malonogometnog kluba „Kristofor“ Petar Vidas, Leon Dumenčić, Luka Grce, Lovro Beg, Ante Kovačević, Mario Kordić Gružić, Marko Ribarić, Marijan Šimičić, Dominik Faflja, Karlo Mušćo i Nikola Macolić koji su 1. ožujka ušli u finale županijskog natjecanja u futsalu!

Napisala: Mona Ofhman, prof.

Pročitano 3138 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1