Home Vijesti Susret s učenicima koji su postigli iznimne rezultate na županijskim natjecanjima

Susret s učenicima koji su postigli iznimne rezultate na županijskim natjecanjima

0
Susret s učenicima koji su postigli iznimne rezultate na županijskim natjecanjima

Foto: Foto: Ivica Hodak

Među okupljenima bili su članovi dramske skupine – učenici Nino Pende, Franka Mikelić, Ida Krstinić, Ana Katarina Travaš, Paola Lupić, Klara Miš, Lora Dumenčić, Lana Vidas, Marko Ribarić, Magdalena Španjol Macolić, Maja Krstinić, Gabriel Gušćić i Andro Karlić te njihova mentorica Gordana Ćuk Ribarić. Oni su na županijskom natjecanju LiDraNo (smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog izraza), kao najbolji u kategoriji dramsko-scenskih igara učenika osnovnih škola u Primorsko-goranskoj županiji, predloženi za državnu razinu natjecanja.

{gallery}Nagradjeni ucenici{/gallery}

Rab danas oglas

Osim njima, ravnateljica je čestitala i učenici Leonardi Škarić koja je na županijskom natjecanju iz njemačkog osvojila 1. mjesto, učenici Antoniji Debelić koja je na istom natjecanju osvojila treće mjesto te njihovoj mentorici Josipi Ribarić Perić.

U BIC-u su se okupili i članovi školskog malonogometnog kluba „Kristofor“ Petar Vidas, Leon Dumenčić, Luka Grce, Lovro Beg, Ante Kovačević, Mario Kordić Gružić, Marko Ribarić, Marijan Šimičić, Dominik Faflja, Karlo Mušćo i Nikola Macolić koji su 1. ožujka ušli u finale županijskog natjecanja u futsalu!

Napisala: Mona Ofhman, prof.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime