logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 10 Prosinac 2021 14:55

U sjedištu Ličko-senjske županije održan produktivan sastanak na temu trajektne luke Stinica

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Danas, 10. prosinca 2021. godine, u kabinetu župana Ličko–senjske županije održan je sastanak na temu uređenja trajektne luke Stinica.

 

Sastanku su nazočili župan Ernest Petry, pročelnica UO za gospodarstvo gđa. Ana Rukavina-Stilinović i ravnatelj Lučke uprave Senj g. Predrag Dešić, a od strane grada Raba kao inicijatora zajedničkog sastanka, gradonačelnik g. Nikola Grgurić, direktor Rapske plovidbe g. Dragan Andrić te predsjednik Nadzornog odbora Rapske plovidbe kapetan Franko Debelić.

 

Razgovaralo se o nadogradnji novog gata, radi osiguranja sigurnosti plovidbe, rušenju dotrajalih objekata te o proširenju i uređenju terminala sa izgradnjom sanitarnog čvora, biljetarnice i drugog pratećeg sadržaja.

 

Svi su se sudionici sastanka usuglasili sa sljedećim zaključcima; u prvoj fazi nadograđuje se gat, zatim početkom 2022. godine kreće se s rušenjem derutnih objekata, a do početka nadolazeće turističke sezone na redu je dogradnja sanitarnog čvora. Uz podršku Ličko-senjske županije i Grada Raba, za nositelja izvršavanja dogovorenih aktivnosti određen je ravnatelj Lučke uprave Senj g. Predrag Dešić.

Pročitano 1931 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1