logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Nedjelja, 19 Prosinac 2021 14:56

Ugostitelji obogatili Advent na Rabu organizacijom koncerata i dočeka Nove godine na Trgu Municipium Arba

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Ugostitelji obogatili Advent na Rabu organizacijom koncerata i dočeka Nove godine na Trgu Municipium Arba Foto: Hrvoje Hodak

Nedavna inicijativa vlasnika triju ugostiteljskih objekata; Lounge bara Conte Nero, San Antonio Cluba i Caffe bara Moderato, pala je na plodno tlo, pa su, uz podršku Grada Raba, TZ grada Raba, Pučkog otvorenog učilišta i Udruženje obrtnika Rab, ove subote organizirali prvi ovogodišnji adventski koncert na Trgu Municipium Arba na kojem je pred brojnom publikom nastupila trogirska grupa Fortis Band.

 

U nedostatku živih glazbenih događanja i uobičajene ponude ića i pića kojom su zakupci adventskih kućica proteklih godina prizivali Rabljane na druženje u grad, rapski su ugostitelji, čiji su objekti vezani uz ovaj trg, udružili svoje snage i odlučili organizirati nekoliko koncerata tijekom kojih će biti na usluzi posjetiteljima.

 

Već sada, kako doznajemo od Josipa Brne, vlasnika Lounge bara Conte Nero, možemo najaviti da će u slučaju lijepog vremena, a prognoza nažalost nije obećavajuća, na Badnjak ujutro na Trgu Municipium Arba nastupiti tamburaški sastav "Zlatnik" iz Zagreba. U pripremi je i koncert na sam Božić u subotu 25. prosinca, dok bi Staru godinu Rabljani trebali ispratiti i Novu dočekati 31. prosinca uz nastup senjskog Trija Marinero. Još uvijek nisu poznati detalji do kada će koncert moći trajati, no početak ispraćaja 2021. na Trgu Municipium Arba očekuje se oko 20:00 sati. Repriza dočeka s Triom Marinero održat će se i iduće večeri 1. siječnja 2022. godine.

Pročitano 3612 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1