logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Srijeda, 19 Siječanj 2022 11:31

Dogradnja novih prostora OŠ Ivana Rabljanina Rab trebala bi biti dovršena do travnja 2023.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Dogradnja novih prostora OŠ Ivana Rabljanina Rab trebala bi biti dovršena do travnja 2023. Foto: Hrvoje Hodak

Primorsko-goranska županija i ove godine nastavlja s intenzivnim ulaganjima u ustanove odgoja i obrazovanja u ukupnom iznosu od 77.650.000,00 kuna. Nastavlja se provedba pet započetih kapitalnih projekata, izgradnja sportske dvorane Medicinske škole, dogradnja Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab u suradnji s Gradom Rabom, te tri regionalna centra kompetentnosti. Također se kreće s pripremom nova tri kapitalna projekta, izgradnje školske sportske dvorane Željezničko tehničke škole u Moravicama, nove područne škole OŠ »Milan Brozović« Kastav te nove osnovne škole sa školskom sportskom dvoranom u Marinićima.

 

Radovi na dogradnji OŠ Ivana Rabljanina Rab započeli su u listopadu prošle godine, a projekt obuhvaća dogradnju novih prostora veličine oko 770 m2 kroz 3 etaže u kojima je predviđen smještaj 8 novih učionica, 4 kabineta i ostalih pratećih sadržaja, te rekonstrukciju postojeće zgrade radi povezivanja prostora škole s dogradnjom u jedinstvenu funkcionalnu cjelinu.

 

Ugovoreni rok završetka radova je travanj 2023. godine, a cijelu investiciju u vrijednosti od 13 milijuna kuna sufinanciraju u jednakim omjerima Primorsko-goranska županija i Grad Rab.

Pročitano 1081 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1