logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Petak, 04 Veljača 2022 09:51

Tvrtka Sea Help otvara svoju bazu na Rabu - otvoren natječaj za dva radna mjesta

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

Sea Help - tvrtka za komercijalno pružanje pomoći na moru u Hrvatskoj djeluje od 2005. godine i trenutno ima svojih 7 baza u Poreču, Puntu na otoku Krku, Malom Lošinju, Zadru, Tribunju i Šolti, u sezoni 2022. ima u planu otvoriti dvije nove baze, u Puli i na otoku Rabu.

 

Riječ je o tvrtki koja posluje primarno kroz članarine i možda ju je najjednostavnije usporediti s autoklubom, pa tako članovi Sea Help-a imaju besplatne usluge i beneficije, dok ne-članovi koriste usluge prema cjeniku.

 

Rab i rapski arhipelag do sada su pokrivala plovila Sea Help-a iz baza Punat i Lošinj, no zbog povećanja broja članova i općenito broja nautičara, te zbog istovremenog povećanja kompleksnosti brodskih sustava koji se sukladno tome i više kvare, ukazala se potreba za otvaranjem dodatnih baza.

 

Rab je zbog svoje pozicije, turističke ponude, razvedenosti obale, kao i otvorenosti samih stanovnika moru iznimno interesantna nautička destinacija i samim time dobro posjećena. Povećani broj plovila na moru za sobom povlači i veći broj incidenata i havarija, a i one banalne, poput primjerice ostanka bez goriva, ukoliko se pravovremeno ne djeluje mogu prerasti u ozbiljnu havariju koja onda zahtjeva koordinaciju više službi.

 

Iz Sea Help-a poručuju da izvrsno surađuju s nadležnim službama, poput Službe traganja i spašavanja na moru, kao i s Lučkim kapetanijama te pomorskom policijom, a fokus im je na intervencijama tehničke prirode poput npr. dostave goriva, teglja zbog kvara motora i sl., što onda smanjuje potrebu intervencija i "trošenja" državnih službi za izlaske na havarije tehničke prirode, već se iste mogu posvetiti svojim zadaćama, u prvom redu spašavanju ljudi.

 

Uspostava baze RAB za koju tvrtka Sea Help trenutno ima otvoren natječaj za dva radna mjesta, skratit će njihovo vrijeme dolaska do plovila u havariji, povećat će zadovoljstvo klijenata i, u krajnjoj liniji, pravovremenom reakcijom spriječiti mogućnost dolaska posade u pogibelj.

 

Rab kao destinacija dobit će tako vrijedan dodatak nautičkoj ponudi i svima će biti povećana sigurnost na moru pa stoga iz Sea Help-a pozivaju sve zainteresirane da se prijave na natječaj i postanu dio njihovog tima.

 

Detalje za prijavu na ponudu za posao možete naći OVDJE.

Pročitano 3066 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1